KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@AlınTeri yalniz1 yanlistir yaptim umarim oyledir
-
@AlınTeri ben philips yaptım ama karşısında ne vardı hatırlamıyorum
-
@genclerbirlikli yeni klasik vardı hocam
-
boşanma sorusunda eşler birlikte boşanma davası açar öncülünde "mutlaka" yazıyor muydu
-
@kombassankoma evet evet doğru yeni klasikti
-
@elif-atılgan benim sahsi fikrim 80 civari net yakalarsan muhasdbe de dahil bosu bosuna uzme kendini hatta daha sonuclar belli olmadan hic mi hic uzme . Umarim senin beklediginden cok daha iyi puanlar gelir alllah emegi olan herkse karsiligini almayı nasip eder .yarin icinde basarilar diliyorum bugunu unut. Gecti bitti elinden geleni yaptin
-
@kilici evet
-
@kilici evet
-
@kilici evet mutlaka diyordu
-
mutlaka diyorsa cevap 1 ve 2 malesef. Kanunda eşler birlikte veya birinin dava açıp diğerinin kabul etmesiyle de olur diyor.
-
@JanTinbergen hocam sizin cevaplardan boşum olanlar da var ama farkli olarak mr azalan,sweezy ve capraza da 0.5 dedim diye hatirliyorum.
-
@kilici hocam o ayri bir soruydu
Benim dedigim soru hangisi Harcama yetkilisi karar veririken dikate almaz falan bir seyler vardi.
Şıklarda odeme suresi odeme miktari falan vardi diger şıklari hatirlayamadim
Yapan çıkar mi acaba? -
Philips:Yeni klasik >>> Yanlış
Reel konjonktür :Ücret katılığı >>>Yanlış
Neoklasik:Emek-Değer teorisi >>>>Emin değilim ama muhtemelen Klasik olacak Neoklasik değil -
@kilici KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017 içinde söyledi:
mutlaka diyorsa cevap 1 ve 2 malesef. Kanunda eşler birlikte veya birinin dava açıp diğerinin kabul etmesiyle de olur diyor.
Hah işte az önce bunu kastetmiştim hocam, açılan davanın kabulü de oluyor diye hatırlıyorum ben
-
@kombassankoma hocam deflatör enflasyon oranını ölçer diye bana büyümeyle alakasız geldi, hoca sordum reel gsmh dio, bide king kanununda yapılan hata tarzı bi soru vardı, ben ceteris paribus uygulanmaması dedim onu hatırlayan var mı?
-
@iyimser16 king kanunu değil kanka tasarruf paradoksu.Ben önce genelleme yaptım sonra sildim Fırsat maliyeti yaptım.Neden böyle yaptım bilmiyorum
-
@iyimser16 tasarruf paradoksu konusunda yapılan hatayı soruyordu hocam ben de ceteris paribus dedim
-
@kilici terkip hatası cevap
-
Bu seneki iktisat soruları çok orjinaldi.Klasikleşmiş sorulardan değildi
-
Ya şimdi benim kafama takıldı bu 1 net işi iktisattan eksi net yaparsak guy vmy puanları falan hesaplanmicak mi bilgisi olan yok mu ya @AlınTeri hocam la bizi bi aydinlatacak yok muuuuuu