Kpss 2018 için hangi kaynaklar tercih edilmeli?
-
@mor-science hocam gıda mühendisliği puanı yüksekten ziyade atama olmayan bir bölüm 93 puan alıp 8.olup mühendis olarak atanamayan arkadaşlarım var.kpss konusunda bir kez daha düşünün derim.
-
Artık dershaneye gitmemin çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Ünlü hocalar bile YouTube’da videolarını yayınlıyor. Dersleri video üzerinden takip edin bence. Hayatı boyunca ders çalışmamış veya çalışabileceğini düşünmeyenler dershaneye gitsin veya kütüphaneden kombine alsın kendine. Kaynak konusuna gelince; her sene bu konu konuşuluyor. Her ders için bir kaç kitap ön plana çıkmış durumda zaten. Çözümlü ve açıklamalı soru bankalarını almanızı ve hemen başlamanızı tavsiye ederim. Şimdiden hakkınızda hayırlı olsun
-
@samet06 @guyan-gelmiş çok teşekkür ederim, düşüncelerinizi dikkate alacağım.
-
tavsiye edebileceğiniz 2018 kpss hazırlık setleri varmı ?
-
Arkadaşlar B grubuna kasmayı düşünüyorum sözellerde sıkıntı yok fakat matematik temelim yok neler önerirsiniz halledilebilir mi ? Teşekkürler .
-
@demir hiçbir problem yaşamazsınız hocam. Matematik için muazzam netler yapmanıza gerek yok. 15 net civarı sözellerinizin iyi olmasıyla birlikte iş görür. 15 net içinde bazı kolay ve basit konular var onlara yoğunlaşarak meseleyi çözebilirsiniz.
-
@Antimülakat Teşekkür ederim hocam inşallah önyargıyı kırıp halledeceğim.
-
@davidricardo Merhaba, Tarihin Pusulası kitabının konu anlatımını mı öneriyorsunuz yoksa hem konu hem soru bankası mı?
-
@mor-science, içinde söyledi: Kpss 2018 için hangi kaynaklar tercih edilmeli?
Merhaba arkadaşlar,
Ben bu sene gıda mühendisliğinden mezun oldum. 2018 KPSS'ye hazırlanacağım. Dershaneye gitmeyi de düşünmüyorum. Bana en yararlı olacak kaynakları önerebilir misiniz? Gıda mühendisliği atama puanları yüksek, kendim çalışarak da en az 88 alabilir miyim?Merhabalar bende dershaneye gidemiyorum çalıştığım için, youtubedan ders anlatım videoları izliyorum boş zamanlarımda, aynı zamanda ek olarak İsemin evveliyat konu - soru modüler setini aldım. İçerik ve soru tarzı ösym formatına çok yakın memnunum.
-
@antimülakat, içinde söyledi: Kpss 2018 için hangi kaynaklar tercih edilmeli?
@demir hiçbir problem yaşamazsınız hocam. Matematik için muazzam netler yapmanıza gerek yok. 15 net civarı sözellerinizin iyi olmasıyla birlikte iş görür. 15 net içinde bazı kolay ve basit konular var onlara yoğunlaşarak meseleyi çözebilirsiniz.
Hocam örnek verir misin neler mesela? Aklımızda bulunsun en azından..
-
@figo102009 hocam şu konularla ilgili sorular çoğu zaman kolay geliyor:
Doğal sayılar ve temel kavramlar
Faktöriyel
Rasyonel sayılar
Üslü sayılar
Köklü sayılar
Oran orantı
Yaş problemleri
Sayı problemleri
Hareket problemleri
Kesir problemleri
Açılar -
www.sorubankasi.net
Arkadaşlar 140'ın üzerinde Türkiyenin en iyi hocalarına KPSS, ALES, DGS, Hakimlik, Kaymakamlık ve diğer sınavlara yönelik sorular yazdırdık, çözümlerini yaptırdık şimdi de her sorunun video çekimlerini yapıyorlar. Neredeyse tüm sınavlar için kadromuz hazır. İlk testleri de ücretsiz yaptık sizler için. Bu sistemde 400 soru, ayrıntılı çözümü ve video çözümü sadece 10 tl oldu. Amacımız önce para kazanmak değil önce kaliteli hizmet vermek. Sisteme ödeme yapıp memnun kalmazsanız paranızı iade edebiliriz. Biz Eğitmen kadromuza çok güveniyoruz. Çünkü hepsi piyasada yer alan birçok yayının yazarları. Faydası olması dileğiyle.- Şehit yakınlarına sistemimizdeki her şey ücretsizdir.
- Engelli öğrencilerimize %35 indirim uygulamaktayız.
- Gerçekten maddi anlamda çok sıkıntılı olan öğrencilerimiz ofisimizi ararsa ve bunu belgelerse yine sonuna kadar destek olmaya hazırız.
02322902390
www.sorubankasi.net -
@demir matematik ön yargılı olduğumuz bir ders. @Antimülakat ın da dediği gibi temel konuları hallederek 15 net civarı yapmanız sizi sıralama olarak yukarı taşıyacaktır. Ancak bu durumda diğerlerinden de hata oranınızı düşürmeniz gerekir. haftada 1 konu belirleyin matematik için ya da iki haftada bir konu. sadece bu konuya çalışıp sorularını çözün. 15 neti sınava kadar rahatlıkla yakalayacaksınız. haftanın 3 günü matematik çalışın ve birer gün arayla yapın bunu yoksa başarılı olamazsınız. pzt - çrş- cuma gibi. unutmayın bu yıl çift yıl. Bu yıl seçim öncesi KPSS sınavı. Bu yıl sizin geleceğinizi değiştirecek yıl . Masanınızın bir köşesine hayallerinizi bir köşesine kitaplarınızı koyun. şimdi matematik korksun sizden
-
Kpss soru formatı çok değişken, ne kadar hazırlanırsanız hazırlanın o gün gününde olmak çok etkili gk gy testi için tabi bu durum, alanda ezberi olan geçer.
-
KPSS eğitim bilimlerine pegemden çalışıp yargıdan soru çözüyorum. Başka tavsiyesi olan var mı?
-
@atanamayanörtmen yargı eğitim bilimleri sorusu çözenler memnun, pegem çok duydum bilmiyorum ama iyi mi kötü mü?
-
Türkiyenin en büyük kpss hazırlık kampı bu sene düzenlenecek, tercihiniyap.net üyelerine özel fiyatlarla yararlanabileceğiz.
-
@aliveli biraz detay verebilirseniz hocam?
-
@antimülakat detaylar zamanla gelecek hocam ama bildiğiniz şampiyonlar ligi gibi bir kamp bizi bekliyor.
-
@antalyalıefe İsem Evveliyat ve İsem Tv youtube kanalından ilerliyorum çekilişlerini takip ediyorum verimli ve düzenli çalışıyorum kazanınca girip tekrar yazacağım