Kalkınma Ajansları Bilgi paylaşım platformu
-
@tyr61, içinde söyledi: Kalkınma Ajansları Bilgi paylaşım platformu
Ajanslar konusunda çalışan veya çalışmış olup tecrübesi ile artısı eksisi bir bilgi paylaşabilen var mi ? Alımlarında genel de dil istiyor dil istemeyen başvuruları nasıldır ?
@pareto_wilfredo ustad bu konu ile ilgili bir yazın var midir ?
@paretowilfredo yanlış etiket yapmisim -
@tyr61 Maalesef ama aklimda olan yazilardan birisi. Insallah halletmeye calisacagim.
-
Arkadaşlar dika personel alimi mulakat sonuclari ile ilgili yeni bir şey öğrenebilen kimse var mı?
Yada hakkında şu ana kadar güvenlik soruşturması yürütülen kimse var mı dikaya başvuru yapanlar içerisinde acaba. Sanırım dika dışında açıklanmayan ajans kalmadı ve hepsinden ilk mulakati yapanda dika idi. Acaba iptal mi ettiler. Kimse bir şey söylemiyor. Bakanlik ve genel sekreterlikte bilgi sahibi değil. Acaba evrakları mi kaybettiler
Yada dikaya unuttular mi diye geçmiyor değil içimden ? -
@paretowilfredo var mı bir gelişme sayın pareto
-
@sasvesas Neye dair dostum?
-
@paretowilfredo facebookta ilk kurulduğunuzdan beri takip ediyorum orada meslekleri tanıtan çok güzel yazılar oluyordu bilhassa o işi yapanlar tarafından yazılıyordu.
kalkınma ajansları hakkında bir yazı hazırlamayı düşünüyorum demiştin de onu sordum, hiç bu konu hakkında çalışma şansın oldu mu -
@sasvesas Ben hazırladığım tüm yazıları meslek mensupları ile iletişim kurarak hazırlıyorum dostum doğrudur. Bir çok mesleği anlattım bugüne dek ancak buraya bakamadım henüz. İlk fırsatta diyelim. Çok yoğunum gerçekten, ne zaman başım biraz boş kalırsa aklımda merak etme.
-
@paretowilfredo eyvallah bro sağolasın
-
Merhabalar mülakata gireceğim ne gibi sorular soruluyor,