Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
Arkadaşlar katılım kaçla kapatır sizce?
-
@Deschain 70 - 75 aralığında kapatacağını düşünüyorum. Kültür ve ingilizce bölümleri belirleyici olacaktır. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@soldierofricardo Genel yetenek, ingilizce ve alan iyiydi. Genel kültür sıkıntı. İnşallah kazanırız.
-
@Deschain benim de genel kültür çok sıkıntılıydı hocam. Sınavdan sonra kontrol ettiğim kadarıyla da baya yanlışım vardı. Nedense çoğu kişinin kültür kısmını yapmış olduğunu düşünüyorum. İnşallah hepimiz kazanalım.
-
@toobig4you adana-adana-adana leasing patlıyo herkes portföy/yatırım a.ş hocam benim bu arada
-
@Lex-fori sinava girerken onume gelen ilk 4 kisiye sordum adanayi yazmislar yuzdesini sen hesapla
-
@toobig4you Ben de Ankara'da 10'a yakın kişiyle konuştum hepimiz Adana Leasing. Daha Adana dışında Leasing görmedim.
-
arkadaşlar servis görevlisine giren yok mu?bildiğin i.ü. tüm fakülteleri doluydu öğleden sonra.sizce kaçla kapatır servis istanbul?kimler servis igörevlisi istanbula başvurdu?benim tahminim 90 civarı kapatır.sizce nasıl durum?
-
2015 Ziraat Bankası 100 uzman yardımcılığı mühendislik ve idari bir arada . Yapılan alımda uzman yard idari bölüm 70 ile kapadı.
-
@AdemSimit ayrıca Kendisi için bir alım olduğu için iştirakler için yapılan alımdan daha yoğun bir ilgi vardı o sınava bilginize arkadaşlar . katılım için taş çatlasa 75 olur bekleyin 2 gün görün tahminim . 68
-
@AdemSimit 2 gün içinde açıklanacağı kesin bilgi mi?
-
@barisuzun55 Bayram sonrasına bırakmak istemeyeceklerdir hocam
-
maaşları nasıl uzman yardımcılarının ziraatte?
-
Sizce mezun olunan okulun ve bolumun mulakatta olumlu olumsuz etkisi oluyormudur veya askerlik durumunun
-
@heateage net maas 3250 diye duydum artı ıkramiye falan var
-
@sayınseyirci gerçekten böyleyse maaşı çok iyi
-
@Meltemgüler servis görevlisi 2650
-
Yok mu yeni duyum ?Ziraat katilim da operatore baglanilmiyor.And unisi 20#5 gun diyor.Zatilim musteri hizmetleri and unisni takip et diyor.sonuc beklemeye devam.
-
yarın de acıklanmazsa sıkıntı buyuk gunler gecmez
-
Yarın inş. açıklanır, hatta forumlardan birinde 2012 alımlarına dair yazılarda okudum (http://forum.memurlar.net/konu/1657211/86.sayfa). Borsada olumsuz bir hareket oluşmasın diye cuma seans bitimi sonrasında açıklama gibi huyları oluyormuş. Tahminimce cuma 5-6 gibi açıklanır hayırlısıyla.