Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@summer anladım tesekkürler
-
En son uzmanlık kacla kapamış bilgisi olan ?
-
@Insta hocam ben simdi yani bu aralar bu konu uzerine kitap bakiyorum.mesleki ingilizce kitabim vardi universiteden.onun cok faydasi oldu bana.insallah ögrenir öğrenmez size burda yazarim.
-
Arkadaslar genel hukuk , temel hukuk, anayasa hukuku ayni şey di mi ??
-
@şule tamam cok tesekkür ederim
-
@Insta hocam mesleki ingilizce olarak önereceğim kitabın adı " principles of economics " inşallah işinize yarar.
-
@şule teşekkürler
-
@şule mesleki ingilizce mi soruluo paragraf lar güncel konular da yok mu
-
@Insta bu iş analistliğinde hangi konular çıkıo bi fikriniz var mı acaba
-
İngilizceden yarısını doğru yapmak kısmı ilan da mı geçiyor yoksa o kısmı ben mi kaçırdım?
-
@Insta hocam ben ekim ayindaydi galiba halkbankin uzman yardimciligi sinavina girdim.bosluk doldurma, paragraf vs. Bu tur sorular vardi.grammere dair pek bisey yoktu.faize ilgili ekonomiyle ilgili paragraflar vardi.Bana gore boyle cikar baskalari ne dusunuyor bilmiyorum ama.
-
İngilizcenin yarısı yapma zorunluluğu var mı
-
@betbet19 diferansiyel denklemler, lineer cebir , istatistik konuları
-
Yani yazılım soruları yok öyle mii
-
@Insta yazılım soruları yok öyle mi
-
@betbet19 onu hatirlamiyorm vardı galiba soru dağılımı duyurularda. Ne mezunusunz
-
@Insta ben endüstri mühendisiyim soru dağılımında sadece alan yazıo anlamadım açıkçası
-
arkadaşlar ziraat uzman yardımcılığı için parayı yatırdım anadolu üniversitesinden sınav başvurusunda ziraat leasing için işratleyip başvuru yapa tıklıyorum bu sınava başvuru yapmak için yetkiniz bukunmamaktadır diyor acaba aynı sorunla karşılaşan var mı
Edit: parayı yatırdıktan 1-2 saat sonra açılıyormuş arkadaşlar öğrendim
-
@betbet19 bakmadım ben iş analisti sınavına girmiştim hatırladıgım kadarıyla yazılım yoktu endüstri mühendisiysenz rahat cvplarsınız ben istatistik mezunuyum zor gelmişti sorular
-
Arkadaşlar maaş durumunu bilen var mı? İstanbul koşullarında geçinebilir miyiz?