Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@engin0516 istanbul kardeşim.
-
katılım uzmanlıktan guy kazananlar aman girmesin mülakata. zaten mülakata giren sayısı neredeyse 1'e 5 olmuş. şansımız %20'lere inmiş gibi. guy kazananlara hayırlı olsun.
-
Arkadaşlar sigorta emeklilik servis görevlisi için sahada calisma durumu var deniliyor doğru mu acaba bilgisi olan varmı?
-
Arkadaşlar merhaba. Bu ücret matrisinde asistan, re'sen başarılı, yetkili 1. ve 2. grup ayrımı var. Biz asistan olarak başlayacağız değil mi?
-
@engin0516 sigorta işi zaten saha işidir. özel sigorta şirketleri personelinin burnundan getiriyor. ama ziraatte işler farklı mı yürür bilmem.
-
hanımlar beyler ziraat teknolojiden mülakata girecek olan var mı?
-
@sythnlkn yazılımdan gireceğim ben.
-
Hadi benden de kurtuldunuz mülakatta. Allah yolunuzu açık etsin.
-
@düsenberi hangi il hocam
-
@ikarus_10 izmir hocam
-
Katilim uzm yrd listesinde olup guy kazanan sayisi cok mu acaba
-
Ziraat teknoloji kısmının maaşı 3750 civarı filanmış arkadaslar. Ayrıca cift maaş olayı da teknoloji kısmında yokmus.
-
@macmohan2, içinde söyledi: Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
Ayrıca alınan adayların 10 tanesi de Ankara daki bölge müdürlüğüne gönderilecekmiş
Merhaba Kardeşim bu bilgi kesin mıdır
-
@sincere91 uzman bir arkadaşımızdan duyduk hocam
-
@sincere91 Ankara bölge müdürlüğü nerede acaba? İnternetten baktım fakat bulamadım şubeler var sadece.
-
arkadaslar İstanbul’da maslakta mülakata gircem kalabileceğim bildiğiniz misafirhane var mı ? Birde hangi otogarda ineyim ? Yardımcı olursanız sevinirim ,,
-
@goldie Evet bölge müdürlüğünden ziyade şubeler gözüküyor Ankarada.
-
@yorgun-_iibfli kardeşim beyoğlu ve şişli öğretmenevleri yakın
-
arkadaşlar çorum servis için giren var mı ve guyu kazanp gelmeyecek olan var mı?
-
@phantom maaş bilgisine nasıl ulaştınız. 2 yıl sonra uzman olma konusunda bir bilgi verdiler mi?