Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@tardis ben ziraatteki tanıdıgım birkac kisiden ulastım. Performans skalasına göre maaş artısı oluyormus ama. Unvan almak icin uzmanlık sınavına mecbur girmelisin zaten ama 2 yıl sonra mı 3 yıl sonra mı tam bilmiyorum.
-
Arkadaşlar tam olarak ne iş yapıyorlar servis görevlileri rica etsem bilgi verebilir misiniz
-
Şubede olsa gişede olurdu da sigorta sanırım sizinki bireysel sigorta,emeklilik sigortasi araba ev her ne sigorta olursa satmaya calisiyorlar şubeleri gezerek @niyazikardes
-
@legadema sağolun hocam cevap verdiğiniz için
-
arkdaşlar erkek adaylar için takım elbise ile gitmek mi gerekir?
-
@engin0516 evet.
-
Yzm yrd maasi hakkinda bilgisi olan var mi
-
@phantom eyw. Ben de altyapı-sistem'e gireceğim. Whatsapp grubu falan var mı diye sorcaktım ama burda pek giren yok sanırım.
-
Ziraat emeklilik ve sigorta servis görevlisi hakkında çalışan bir arkadaşımız bilgi verebilir mi? sahada satış falan doğru mu? ziraat emeklilik bir yerde ''iştirak'' bildiğim kadarıyla, şube değil yani. bu kadar mı önemsenmiyor çalışanlar? çalışma şartları hakkında pek sağlıklı bilgi bulamadım şahsen.
-
Halkbankta şubelere gidip ordaki bireyseli alıp geziyosun örnegin okula gidip öğretmenlere ürün satiyosun.@patakute
-
merhaba arkadaşlar güvenlik soruşturması var mı ziraatte acaba sürecin çok uzayıp uzamadığını merak ediyorum işçi statüsü sonuçta
-
@av-ssualp artık çoğu birimde oluyor. Ziraat bünyesinde de olur diye dusunuyorum. Ama tam bir bilgim yok.
-
@phantom teşekkürler ozaman kazansak dahi ocaktan önce başlayabilmemize imkan yok ozaman
-
@av-ssualp halkbank hemen baslatmisti
-
@luck ozaman bankalar işçi statüsünde personel aldığı için güvenlik yok umarım hemen sonuçlanır torpilsiz mülakata gircez bakalım inşallah aynı son olmaz torpil konusunda bilginiz var mı
-
Yani nasil bir sorusturma yapiliyor bende bilmiyorum.
-
@av-ssualp uzmanlık gibi şeylerde oluyor sanırım.
https:// www. memurlar. net/haber/1287/guvenlik-sorusturmalarinin-niteligi-uzerine-bir-degerlendirme.html
Burada oyle yazıyor.
Torpil konusu ise muamma. Umarım hak edenler kazanır. -
@sınavebesi beni de ziraat katılım uzman yardımcılığı watsap grubuna alır mısınız
-
Pzartasinden sonra mülakata girenler umarım yazar:)
-
@sınavebesi ziraat katilim grubuna alir misin beni de