Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@mrvzdmr evet 3750 civarı. 70 üzeri yds puanın varsa yds tazminatı da eklenir üzerine ve 4000 civarı olur. ama 3 ayda çift maaş diye bir sey teknoloji bolumunde yok. Ayrıca 4 yıl içerisinde 2 kere uzmanlık sınavına girme hakkı var. Eğer 2sinde de başarısız olursan servis gorevlisi statusune aktarılıyorsun. Ayrıca maaş için performansa göre degerlendirme de var. Her yıl sonu yöneticiler genel degerlendirme yapıyorlar ve onun üzerinden maaş artısı olabiliyor.
-
Anladım, kafamdaki bir çok soru işareti giderildi çok teşekkürler
-
Bende eski bir halkbank calısanı olarak bu dediklerin halkbank icin geçerli,ziraat sigorta ile halk sigortayi kariştiriyorsun. Ziraat sigorta gördügün üzere işe alımını da sınavıyla kendi yapiyor ve kendi bünyesindedir@yorgun-_iibfli
-
Arkadaslar ne zaman açıklanır soran oldu mu ?
-
@legadema ziraat emeklilik ve sigorta bölümünde çalışan bir arkadaşla konuştum bana bunları söyledi
-
@lessismore 1 ayı geçmez denildi hocam ben sorduğumda..
-
@yorgun-_iibfli Cok sagol hocam cevap icin
-
@yorgun-_iibfli ilginc o zaman sınavla alıp ziraatbankası bünyesinde değilse kötü olur gerçekten,cünkü halkta da ipin ucunda hep çalışanlar
-
Bugün itibariyle portföy-yatırım mülakatları bitti. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Whatsapp grubumuz duruyor 20 kişiye yakın arkadaş var. Hala katılmayan varsa ekleyebiliriz.
-
Bugün ik net bilgi verdi bize. Tüm mülakatların bitirilip birlikte açıklanacağını, hepsinin bitmesinin kasım ortasını bulacağını sonuçların kasım sonunda açıklanacağını belirttiler.
-
arkadaşlar katılım için whatsapp grubuna alabilen varsa beni de alabilir mi
-
Teknoloji bölümünden mülakatlara girenler bilgi verirse seviniriz. Herkese başarılar
-
Arkadaşlar beni de katılım watsapp grubuna alabilir misiniz?
-
@phantom alt yapi sistemden ciktim cok uzun sürmüyo dedikleri gibi sohbet havasinda geciyor ama zorladiklari kisimlarda oluyor.
-
@tardis gecmis olsun. Umarım hayırlısı olur alanla ilgili soru sordular mı? Sorduysalar neler sordular
-
@phantom soruyorlar ama onu biraz sen belirliyorsun gibi stajını anlatıyorsun mesala stajınla ilgili teknik soru soruyorlar
-
@tardis anladım. Tesekkür ederim. Ben akademik olarak calısan birisiyim. Projeler filan. Bakalım ne soracaklar. Tekrardan tesekkürler bilgi icin.
-
@merve-çakıltaşı özelden numaranizi atın
-
@tardis çok teşekkürler ben analistlik kısmından gireceğim acaba maaş konusunda bizden bir ücret istiyorlar mı birde yapılan stajların pozisyonla alakalı olmasını mı bekliyorlar nasıl bir izlenim bıraktı sizde?
-
Ziraat servis görevlisi maaşı ile Ziraat katılım servis görevlisi maaşı arasında fark var mıdır arkadaşlar?