Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
Herkese merhaba! Mülakata giderken diplomamızın aslı gibidir onaylı fotokopisini götürmemiz yeterli midir? Mülakata giren arkadaşlardan diploma fotokopisi götüren oldu mu?
-
@asliemine evet okuldan veya noterden onaylatabilirsin ben öyle yaptim
-
@asliemine evet aslı gibidir onayı varsa yeterli.
-
Teşekkür ederim arkadaşlar!
-
Arkadaşlar mulakatlar nezaman bitiyor. Şuan hangi finans grubunun mulakati var.
-
@luck 6 Kasım'da bitiyor. Sadece yazılım muh. mulakatı kaldı.
-
Ay sonuna kalmaz insallah sonuçlar
-
@asliemine arkadaşlar mülakatta evrakları sizden almıyorlar.sadece bakıyorlar.o yüzden orjinali getirin geri alırsınız.boşuna onaylatmak için notere para vermeyin
-
@jsmill aslı gibidiri okuldan da alabiliyorsunuz
-
sonuçları nasıl duyuruyorlar acaba liste halinde sitede mi yayınlayacaklar yoksa mail mi atacaklar kazandınız diye geçen sene sınava giren arkadaşlar varsa cevaplarsa çok memnun olurum teşekkürler şimdiden
-
@gerha daha once sorulmustu ben yazilana gore cevaplayayim liste halinde aciklaniyormus
-
@av-ssualp tamamdır hocam çok teşekkürler ona göre maillerimi kontrol ederim diye düşünmüştüm
-
Sonuçlar aralikta aciklanacak demisler umarim dogru degildir duyum alan var mi acaba.
-
@luck benim girdiğim gün insan kaynaklarındakiler kasım sonu demişti inşaAllah uzamaz yani ay sonuna kadar açıklanır
-
@gökhan insalah temennimiz o yönde uzaması aleyhimize olur.
-
Arkadaşlar ikramiyelere istanbul tazminatı da dahil mi? Bir de istanbul tazminatı 800 tl brüt mü? Bilgisi olan var mı
-
ben o kadar uzatacaklarını sanmıyorum sorduğumda bankanın çalışana ihtiyacı olduğunu ve en kısa sürede açıklamaya çalışacaklarını söylediler sürecin uzaması onlar için de iyi bir durum değil yani sonuçta yeni kurulmuş bir banka ben en kısa sürede açıklayacaklarını düşünüyorum
-
@gerha evet biz de bunu istiyoruz
-
Arkadaşlar Bursa Guy mukakatini kazanan ve ziraate girip olursa feragat edecek var mı bildiğiniz?
-
Arkadaşlar bbdk ilanı cıktı bugun. ilgilenenler bi baksın;
https://www.bddk.org.tr/WebSitesi/turkce/Duyurular/Insan_Kaynaklari/16431ilan_metni.pdf