Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
Çarşamba aradılar,ben gelmedigi icin cuma ikyi aradim haftaya sarkabilir dediler.Bugün gelmesi lazım.
-
Anladim teşekkürler bekleyip görelim
-
Banka nın şartlarını bilen var mı? Ben sadece servis olmadığını onun yerine 300 tl ulaşım ücreti verdiklerini biliyorum.
-
Ben ne arandım ne de mail aldım.Benim durumumda olan var mı?
-
@darülmihen ben de aynı durumdayım hocam ne aradılar ne de mail geldi
-
Az önce geldi bana mail arkadaşlar 2 dk önce siz de maillerinizi bir kontrol edin
-
@gökhan katılım uzmanlığı mı?
-
Bana da mail gelmiş ancak anlamadığım bi şey var sınav başvuru koşullarında 7. maddede yazan sağlık raporu (Devamlı görev yapmasına engel olabilecek beden veya akıl hastalığı bulunmadığını resmi sağlık
kurulu raporu ile belgelemek, (Başarılı olan adaylardan işe başlama öncesinde istenecektir) ) ile istenen evraklar arasındaki rapor (Sağlık raporu (tam teşekküllü devlet hastanesinden) veya işyeri hekimi muayenesi,) çok farklı geldi bana. -
@m123 yok hocam sigorta&emeklilik için katılım değil
-
Katılımda en son kaçıncı yedeğe sıra geldi ?
-
Sağlık raporunu aile hekiminden alabilseydik keşke, hastanede bu rapor için sekiz tane birime muayene olunuyormuş...
-
@monet Rapor ücreti hakkında bilginiz var mı? Varsa lütfen makul bi ücret söyleyin işe başlamadan kalp krizi geçirmeyelim :))
-
Yeni bi duyum mu var arkadaşlar 1 ay içind e 2000 servis görevlisi diye bi şey duydum ben ne kadar doğru bilmiyorum ama
-
Katılım için hala mail almadim. Çalışma yeri neresi olacak bilgisi olan var mi
-
@her4kisiden1i katılım için mail gelirse buradan bilgilendirelim ,her ihtimale karşı
-
@m123 tamamdır
-
Bana da gelmedi katılım gelince haber ederim.
-
@ddguy bu bilgiyi nerden aldınız acaba?
-
@merve1-2 hocam banka alımlarını sıkı takip eden bi arkadaş söyledi ama net bi bilgim yok tabi 1 ay dedi ben yabancıyım banka sınavlarına ilk defa halk bankın sınavına gircem
-
@ddguy bence doğru olma ihtimali yüksek, sürekli yeni şubeler açılıyor, ihtiyaç vardır mutlaka