Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@phantom Hastanede bana da aynı şeyleri yaptırdılar.Ben de sağlık kuruluna gittim ama bizim istenen evraklarda raporla ilgili sadece (Sağlık raporu (tam teşekküllü devlet hastanesinden) veya işyeri hekimi muayenesi,) bu yazıyodu.Demek ki farklı birimler
-
@ddguy hocam nerden duydunuz? Facebookta da bi kac kisi 1000 civari kisi alinacagini soyledi ama pek ihtimal vermedim.gerci ziraat kebdi bunyesinde hic alim gaomadi 2014 ten mberi.insallah dogrudur.
-
Bir hafta oldu hala mail almadim. Mail almayan arkadaslardan yeni mail alan oldu mu?
-
1haftayı geçti benim aranmam,hala mail gelmedi biz ne ara belgeleri tamamlayacagiz bilemiyorum
-
@her4kisiden1i anladığım kadarıyla öyle hemen toparlanacak belgeler degiller zaman alici seyler istiyolar bi an once gelse keske bizde kendimizi ona göre ayarlasak
-
@marjinalfaydali, içinde söyledi: Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
@ddguy hocam nerden duydunuz? Facebookta da bi kac kisi 1000 civari kisi alinacagini soyledi ama pek ihtimal vermedim.gerci ziraat kebdi bunyesinde hic alim gaomadi 2014 ten mberi.insallah dogrudur.
Hocam banka alımlarını sıki takip eden bi arkadasim var halk bankin bu tarihte gelecegini de söylemişti bana ben bankayla ilgilenmediğim için umursamadim geçen gün yine mesaj attı 1 yada en geç 2 ay için de 2000 kışi servis görevlisi dedi ne kadar doğru bilemem
-
@ddguy insallah dogrudur hocam.facebookta da basladi bu muhabbet.halkbankta boyle olmustu.cok konusulmustu sonunda geldi.
-
@marjinalfaydali halk banka gircen mi hocam
-
@ddguy hocam sadace servis görevlisi alımı mı olacağı konuşuluyor uzman yard veya muf yard da olur mu acaba
-
@her4kisiden1i
Sağlık raporu dışında uğraştıracak bir şey oldugunu sanmıyorum.E-devletten temin edebiliriz çoğunu.Ama bana da hala mail gelmedi.Mail gelmeden bir şey yapmak istemiyorum ben de. -
@bestof92 bana sadece servis hakkında mesaj geldi hocam insAllah olur
-
@conte yatirimda noter onayli kimlik ,sicil kaydi adliyeden istenmis
-
Arkadaşlar teknoloji için sizdende akciğer grafisi harici rapor istenmedi dimi iş yeri hekimi muayene yapacak denir.
-
@mühen aynen oyle hocam
-
arkadaşlar bir de yol masraflarını bizmi karşılayacağız 9 unda gitsek belirtilen adreste konaklayabilecek miyiz teslim saati çok erken
-
@ddguy evet hocam basvurdum girecegim insallah
-
@marjinalfaydali nereye başvurdun
-
@ddguy yozgat
-
@mühen akciger grafisi sadece rapor olarak mi verdiler size? film de verdiler mi?
-
@marjinalfaydali hadi bakalım hayırlısı olsun insAllah kazanırsın hocam