Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
Katılım mülakatından simdi çıktım.güleryüzlü bir komisyondu 3 kişiler kendinizi tanitmanizi istiyorlar, katılım bankacılığı ilgili ne bildiğimi sordular ama ben tabi hiç birşey bilmediğimi söyledim sadece faizsiz bankacılık yaptığını söyledim bunun üzerine bana pek soru sormadan gönderdiler o yüzden girecek arkadaslara tavsiyem katılım bankaciligiyla biraz araştırma yapip girebilirsiniz .
-
@av-ssualp ilk olarak genel müdürü başka biri sandım ona itafen cevap verdim, sonra leasing nedir diye sordular bilemedim, kazık sordular biraz alanla ilgili. Herşey çorba oldu. Ellerimden damlayan ter masayı ıslattı. En son bir daha mulakatlara giderken iyi hazırlan dediler.
-
@elainebenes teşekkürler bilgilendirme için,inşallah hakkınızda hayırlısı olur
-
@elainebenes sağ olun hocam bilgi için umarım istediğiniz gibi sonuçlanır mülakatlarda sorulan sorulara cevap verememek elenmeniz için bir sebep değil siz de o ışığı gördüyseler alırlar merak etmeyin önemli olan tavrınız
-
@erde34 sizin de katılım mıydı
-
Mülakata giren arkadaşlar, diploma aslını çıkışta geri veriyolar değil mi?
-
askerlik durum belgesi aslı diyor e-devletten çıkarılanı kabul ediyolar mı yoksa askerlik şubesinden mi alıcaz,giren arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
-
@zemberekdişlisi kardeşim askerlik durum belgesinin e devletten çıkarılanını kabul ediyorlar hiç bir problem yok ayrıca sadece bakıyorlar tekrardan teslim ediyorlar sadece kontrol amaçlı yapılan bi uygulama
-
veriyorlar
-
Katılımda neler soruyorlar arkadaslar iki günde bir kişi mi girdi burdan kimse yazmıyor
-
@hakperest46 Eyvallah çok sağol,mülakat nasıldı peki komisyon zorladı mı çok
-
Servis görevlisi mülakatından çıktım Keynes ekonomi ?sigorta nedir açıkla ? Frieadman kimdir?orta vadeli planı açıkla ? Özkaynak sermaye arasındaki fark ? Makroekonomik göstergergeler nedir ? .... soruların hepsini doğru cevapladım ikametgahım tercih ettiğim şehir olmadıgı için elenecem
-
@yorgun-_iibfli gecmis olsun umarım hayırlısı olur.
ikametgahım tercih ettiğim şehir olmadıgı için elenecem, derken neyi kastettin onu anlamadım ama -
Arkadaşlar bu servisin brüt maaşı ne kadar, net maaşı ne kadar, var mı bilen?
-
@phantom hocam genelde ikametgahına bakarak alıyor bankalar çalışacağı şehirde ikametgahı varsa onu tercih ediyorlar
-
@mütemmim-cüz 1700 maaş 3 ayda bir çift temettü pirim yok sürekli geziyorlar şehir şehir ziraat bankasının personeli değiller o yüzden işten çıkarmak daha kolay ..
-
@yorgun-_iibfli zaten teknolojinin sadece istanbul çalışma yeri var. Ben zannetmiyorum ikametgahın o kadar onemli oldugunu. İstanbul dışı cok vardır cunku
-
@phantom Hocam servis görevlisi için ve İstanbul dışındaki iller için söylemiştim çünkü İstanbul ayrı bir yer farklı illerden de mutlaka İstanbul ıcın değerlendiriyorlar ama diğer illerde hep gördüklerimden örnekle söylüyorum tercih ettiği ilde ikametgahı olan çoğu arkadasım halkbankasında göreve başladı
-
@yorgun-_iibfli anladım hocam. ben teknolojiden giricem mulakata, sadece istanbul çalışma yeri onun da zaten.
-
@phantom Yazılım müh. uzman yardımcılığı için mi 3750 civarıymış?