Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@Seigneur Hocam ben soyle dusundum; butce fazlasi vermek icin devlet harcama yapmicak vergi gelirleri yuksek olcak bu yuzden kuculur issizlik artar yaptim
-
@Bosgezen Ben de tam tersi düşündüm
-
@armindo memur hocsm o sorunu cevabi yuzde 1 milyon
-
@Seigneur şıkkı tam olarak soylerseniz ben yardimcı olabilirim
-
@Seigneur aynen cevap 11 çizgi üzerindeki sayıların toplamı 26 hepsinde oraya da 11 gelmesi gerekiyor
-
Cek sorusu ceki diger kambiyo senetlerinden ayiran fark hamiline duzenlenebilir olacakti.sadece cek hamiline duzenlenebilir
-
@apocoban28 3 lü daire kesişmeleri sorusunu ne yaptınız hocam?
-
@pek12 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017) içinde söyledi:
kesişmeleri sorusunu ne yaptınız hocam?
hocam orda 4 şık da birbiriyle kesişiyor ama bir tanesi 2 küreyi içine alıyordu tek görebildiğim fark buydu
-
genel kültürde cevap olarak şunları biliyorum
Londra
fenerbahçe
anayasa mahkemesi
assos
herakles lahdi
Çukurova
ab üyesi 28 ülke
euro krizinin sebebi kamu borçlanmaları -
@apocoban28 aynen ben de onu isaretledim teget gecme bi tek o sıkta vardi digerlerinde yoktu.
-
@faster12 assoslu soru neydi hocam? Ic tuzuk harici tüzük denetimini danıştay yapar ictüzüğü aym yapar.
-
CEVAP ASSOS
-
@faster12 cevap assos da soruyu merak etmistim
-
unesco koruması altına alınmayla ilgiliydi
-
bir soru daha vardı türkiyenin üyesi olmadığı örgütAsya Pasifik Ekonomik İşbirliği örgütü idi
-
Türkistan sorusu vardı. Bide londra demişsiniz hangi soruydu o hatırlayamadım.
-
atletizm londra olucaktı
-
@Seigneur faiz dışı fazla verince nasıl genişler dostum bence daralır işsizlik artar olcak
-
Ben göbeklitepe dedim her ikisine de gecici koruma listesinde seklinde haber başlıkları çıkıyor.
-
@pek12 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017) içinde söyledi:
göbeklitepe henüz girmedi unescoya