Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
Arkadaşlar duyduğuma göre bir iki gün içinde Ziraat Bankası 250 civarı bir alıma çıkacak. İçinde Servis Görevlisi de olacak Uzman Yardımcısı da. Şimdiden Hayırlı olsun.
-
Güzel haber bu. Sayı az ama bekleyenler doluşabilir
-
Teftis varmi ?
-
Teftiş söylenmedi bana. Servis Görevlisi, Avukat ve Uzman dendi. Bi kısmı katılımda olacak sanırım.
-
Yerimizi alalım inşallah. Hatta şöyle birşey deyim sınav ödemleri kısmında teknoloji avukat vs vardı. büyük ihtimal bunun içindir
-
@Bireysel-başvuru Sınav 6 Ağustos'ta olacak inşallah.
-
@Bireysel-başvuru Aynen kardeşim. 85 TL de ücreti olacak.
-
@mk-ank 2 Ay güzel süre hadi bakalım.
-
hocam ingilizce var mı sınavda
-
@1625 Uzmanlığın bazı kısımlarında olabilir. Farklı departmanlara alıncak çünkü.
-
@mk-ank bu katılım geçen senede sınav yaptı ve başlamayanlar vardı. Onları durumu hakkında bilgin var mı?
-
@mk-ank hocam ingilizcesinin zorluk düzeyi nasıl olur halkbank gibi mi olur yoksa daha zor olur mu
-
@Bireysel-başvuru Bunun hakkında bilgim yoktu o yüzden sormadım ama sorayım bi yeniden konuşunca
-
@1625 Halk daha zor sanırım. Ziraat biraz daha hafif olur olursa bence
-
@mk-ank inşallah öyle olur hocam ben nerdeyse sıfır ingilizce ile 24 doğru yapmıstım o zaman ingilizceden temel şeylere bakmakta fayda var kolay olursa
-
@mk-ank iyi olur hocam. Orası da başlarsa belki kontenjanda güncelleme olabilir.
-
Bu kadar cok bolume sayi az degil mi 500 olaydi bari
-
Kpss'den sonra boş takılıyorduk, ilan gelsin de bi atraksiyon olur
-
@mk-ank Uzmanlığın yaklaşık sayısı hakkında bilginiz yok değil mi?
-
..........