Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@gökhan cok sagolun
-
evrak tesliminden sonra misafirhaneye kayit yaptirsak gec mi olur yoksa onceden aramam gerekir mi? bilen var mi?
-
Ben yarın için aradım , kalabilirsiniz dediler
-
@m123 onceden rezervasyona gerek var mi? ilk kez kalicam da ondan cok soruyorum kusura bakmayin
-
@selino sanmıyorum ama ara yinede, bende ilk defa gideceğim
-
@zede ankarada olanlar konaklama yapamıyor özel durum dışında bana böyle dendi
-
Ziraat avukatlik sinavinda izmire yedek dahi yok kazananlardan 2 si torpilin dibi 7 kisi kazaniyor nisanlilar hem de ne tesaduf eger onun bunun selamiyla kazanan varsa Allah yedirmesin yiyecek ekmege muhtac kalsinlar
-
@av-ssualp her yerde tesadüf, her alanda tesadüf bitmiyor tesadüfler. Nişanlılar, sevgililer vs vs garibanların yüzüne Allah baksın.
-
Yedeklerden aranan oldu mu hiç?
-
@fresh ben 1. Yedeğim ne arayan var Ne soran
-
@hzr Hayırlısı olsun diyelim o zaman
Arayan soran olursa haber verirsin bize de artık. -
@fresh hangi finans grubunda yedeksiniz zira katilimdan cagrilan olmus
-
@luck Teknoloji
-
Eğitim Başkanlığına nasıl gidiyoruz Kızılay'dan? Önünde durak da gözükmüyor
-
kan grubu karti ve akciger grafisi yarin icin getirilmeyecek degil mi
-
@monet Hocam kızılaydan metroya bin ivedik durağında in ordan 10 dakika yurursun,ben şahsen öyle yapacam
-
@selino Ben de onlardan yok bile hocam bankanin istedigini de sanmiyorum,raporda yazan calismasina engel yoktur gibi yazilar yeterlidir.
-
@arz çok teşekkürler, google misafirhaneyi yahya kemal caddesi üzerinde gösteriyor , bize verilen adres ise fsm bulvarında ve google orayı genel müdürlük olarak gostermis hangisine gidiyoruz kafam karıştı
-
@monet Yahya Kemal’deki misafirhane, eğitim kısmına geleceksiniz İstanbul yolunun üzerinde olan
-
@orhankunc eğitim yeri metroya çok yakin değil sanirim