Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@patakute hoca bu standart sapma hepsini konuşulur faydasını gören dahaki görmedim dogru sayısı çık olanlar çağrılır mülakata buda tahmini 85 və üzeri ölür
-
@denizz ben de memurlarda okumuştum, uzman yrd olduğunu söyleyen bir kişi dil tazminatsız elime 40.000 tl geçti geçen sene demişti. o da ortalamaya vurunca 3.300 tl civarına denk geliyodu. ben de dil tazminatı ile birlikte min 3.500 olur diye düşünmüştüm.
dün toplu iş sözleşmesine baktım. aşağıya linki bırakıyorum, merak eden bakabilir. 54.sayfada genel müdürlük çalışanlarına ait ücret matrisi var. Yetkili 1.grup/2.grup diye ayırmış, hadi ben yüksek olanı alayım 4100 tl+350 tl dil tazminatı koydum ve verginet.net'ten hesapladım. yaklaşık 35.500 tl ediyor. zar zor 3 bine ulaşıyor. Ha ama temettü, ikramiye durumları nasıldır bilemiyorum vardır bu sözleşmede ama uğraşmadım onlara bakmakla. ekleme yapmak veya yanlış bilgiyi düzeltmek isteyen varsa düzeltir.
Not: 4 brüt maaş tutarında ikramiye varmış. Temettü de var. Onları da koyunca min 3.500 bandını bulur herhalde.http://www.ozfinansis.org.tr/wp-content/uploads/2017/01/Toplu-İş-Sözleşmesi-2017.pdf
-
@armindo Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017) içinde söyledi:
emettü
kardeş istabulda çalışanlar için istanbul tazminatı var bir de 800 tl
-
@cnsndjshhssh ben ilk defa girdim benim alanım avukat sinavı olduğu için ne desem havada kalır hocam. Ama ben umutlu değilim bizdecde 75 civarı mulakata kalir ben taş çatlasa 70 alabiliyorum. Ama 85 çok uçuk bence. Öncwki sinavlards kacla kapatmış biliyor musunuz?
-
önceki ziraat bankası yada bir önceki halk bankası sınavında 80-85 diye bir tabn puan yok ve halk bankası kolay olmasına rağmen. O yüzden ziraat 85 çok uçuk bir puan
-
@Lex-fori doğru evet bir de o vardı.
-
@armindo çıkmış sorular elimizde hocam ziraat uzman və hersey geçenlerde gün ıs bulmak zorlaşıyor və uzman Yrd talep artıyor bunları alt alta koy 85 oluyor
-
@faster12 halk Bankası da açacak dıye bır söylenti car bilgisi olanlar vardı mı acaba
-
@tolga80 katılım için konuşuyorum . 85 ile kapatması şu anlama geliyor . İngilizcesi yds seviyesinde alan bilgisi olarak ortalamanın üstünde genel yetenekde ortalama olsa yeter ve temel yurttaşlık bilgisi ve güncel bilgilerin neredeyse hepsine hakim 300 kişi girmiş bu sınava demektir. Zira bunların hepsine sahip bir insanın ziraat uzman yardımcılığına gireceğine düşünmüyorum. Söylemiştim yine söylüyorum katılım 70 75 civarında döner .
-
@tolga80 aralık gibi konuşuluyor halkbank için servis ve uzman yardımcılığı hocam. Ama sadece bir duyum bakalım.
-
@AdemSimit ö da güzel Bakalım hayirlisi
-
Heyecanla bekliyorum cok arafta olacak sonuçlar
-
@pek12 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017) içinde söyledi:
sorulardan hatırladıklarım ve derlediklerim.
-Lafzı yorum olan bir soru vardı
-idare hukukunun kaynaklarıyla ilgili soru vardı.
-1876 Kanuni esasi
-Hangisi son anayasa degisikligiyle kaldırılmıştır? Güvenoyu
-içtüzük harici tüzüklerin denetimi,danıştay.
-Asya pasifik ekonomi işbirliği örgütü
-Uluslararası para fonu
-Faiz dışı bütçe fazlasının ekonomik büyümeye ve işsizlik oranina etkisi
-2016Enflasyon oranı 8,53
-Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı
-Türkistan
-Londra
-fenerbahçe
-assos
-herakles lahdi
-Çukurova
-ab üyesi 28 ülke
-euro krizinin sebebi kamu borçlanmaları
-maastrict kriterleri sorusu, gelir dağılımındaki eşitsizlikler
-çok taraflı yatırım garantisi
-ziraat bankasina ait ilk bankacılık muzesi 1981 ankara
-üniv memurunun personele cezayı kardeşine kestirmesi-yetki unsuruna aykırılık
-2001 anayasa değişikliğiyle hangisi kaldırılmıştır? Cevap: Genel sınırlama sebepleri.
-Kanun önünde eşitlik
-ilga etmekarkadaşlar gelen kültür 25 sorunun cevabı bunlar, yok mu kalan 5 i tamamlayacak olan?:)
-
@pek12 imf vardı , bir de hangisi nufüs artış hızını etkilemez vardı , idarenin özel hukuk sözleşmeleri vardı kalan ikiyi bulamadım
-
@AdemSimit imf uluslararası para fonu olan kardeş diger ikisini söylediğin iyi oldu. Idarenin ozel hukuk sozleşmesi sorusu neydi tam olarak hatırliyo musun?
-
@pek12 para fonunu görmemişim pardon bir adamla KİT iş sözleşmesi yapıyor tarzı birşeydi
-
@pek12 varlık fonu vardı
-
@AdemSimit ha tamam cevap idarenin özel hukuk sözleşmesi olacaktı zaten de emin olmak için soruyu da hatırlamakta fayda var
-
@AdemSimit nüfus artıs hızinı etkilemez olan sorunun cevabı neydi
-
beslenme koşullarının iyileşmesi olması lazım hocam yanlış hatırlamıyorsam