Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@AdemSimit katilim hocam aynen kafa kalmadi artik
-
Beyler bu katılımın 2016 sınavında 75 alıp avcumu yaladığımı hatırlıyorum. Ben sadece bu sınav sonucuna göre seçim yapıldığını düşünmüyorum. O yüzden tüm bu şüphelere verilecek en iyi cevap olarak "hayırlısı be gülüm" diyelim.
-
@dante geçen seneler kacla kapatti ki hocam ?
-
@dante geçen seneki alım ilanına şuan ulaşılamıyor kaç kişilikti alımve tarih tam olarak ne zamandı
-
Portföy bence daha tercih edilebilir bir kadro. Orijinal ziraat bankasında çalışılacak. Yüksek puan alma kapasitesinde olanlar portföy seçmiştir diye tahmin ediyorum. Katılım İslami bankacılık olduğu için herkes tercih etmez. Hem de daha yeni bir banka. Ayrıca En azından mülakatta eleneceğini düşünenler katılımı seçmez. Bu yüzden 65-70'e kadar iner diye tahmin diyorum.
-
Yatirim/portföy için ben istanbul aksaray da bir ilkokulda girdim sinava acaba istanbulda aksaray dışında yatirim/portföy için bir sınav yapıldımı
-
27.02.2016 servis görevlisi sınavıydı. Tüm türkiye çapında şubelere eleman alma amaçlı 200 kişi alınacaktı yanılmıyorsam. O sınavada yine bu sınavda olduğu gibi yoğun ilgi vardı . Ama şu notu düşeyim , o sınavda il bazında aritmetik ortalama alındı ve o puanın üzerinde alan kişiler çağırılmıştı .Mesela Antalya 80, Çorum 75 gibi ondan dolayı farklı puanlar vardı .
Demoralize etmek istemem ama bu işler dediğim gibi neye göre seçiliyor emin değilim sonuçta açıklanan bir soru cevap anahtarı yok,detaylı bir sıralama yok kim kaçıncı belli değil bundan dolayı fazla bel bağlamamak iyi olur diye düşünüyorum.
-
@dante hocam dediğiniz sınav büyük ihtimalle ingilizce olmayan 40 alan 60 gy gk olan bir sınav. türkiye geneli 200 kişilik bir alım ile 100 kişilik istanbul uzman yard alımı da karşılaştırılması pek güç. yine düşük kapamış servis için. dedikleriniz ile dediklerimiz örtüşüyor aslında .
-
Giren arkadaslarin profili az çok belli arkadaşlar. Bi deniyeyim bakarsın olur diyen en az %50 civarında insan var. Umut dünyası sonuçta bu işsizlik ortamında. Bence 75 civarı kapatır Katılım. Şahsi düşüncemdir.
-
@armindo Kurumda çalışanlar daha önce paylaştı arkadaşlar. Ist da çalışanlar suan başlasa en az 3300 3500 maaşı var. Dil hariç .
-
@Seigneur hocam bir de istabul tazminatı diye bir şey var 800 tl civarındaymıs bu da dahil mi 3500 ün içine
-
@Lex-fori Tabiki evet dahil. Maaş konusunda çalışanlar iyi diyor hocam gayet tatminkar. Bunu begenmeyen zaten gitsin Sayıştay Üst kurul kassın
-
@Lex-fori Geçen yıl kazanan arkadasinizin olduğunu söylemiştiniz. Isterseniz bi arayıp sorun kesin net rakamı hepimiz öğrenelim
-
2016 katılım sınavında 83 puan alıp sectigim il için mülakatı 1 puanla kaçırmıştım. Şimdi uzman yardımcılığı için kaç puanda kalacak ben de merakla bekliyorum . Bu kez kazanabilmek ümidiyle süreç hepimiz için hayırlı olsun arkadaşlar. .
-
@berceste servis miydi hocam kaçırdığınız
-
@AdemSimit evet hocam servis
-
@berceste anladım hocam teşekkür ederim
-
@Seigneur kardesim arkadasimin dedigine gore 3800 civari maas 800 tl de istanbul. Tazminati 4600 tl civari nasil iyi mi?
-
Sonuçlar çabuk açıklansa bari en azından kazanamayanlar diğer yerlere odaklansa
-
@gariban-guy az buçuk umudu olanlar (ben de dahil ) için geçmeyen en az 3 hafta olacak hocam