Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
Sınav nasıldı arkadaşlar Günceller bitirdi beni : ) baktım hepsi yanlış : )
-
Kültür ve İngilizce belirleyecek sonucu sanırım ..
-
İngilizce çok basit değildi kültür de biraz kastı beni açıkçası kolay diyemiyorum
-
Kultur ve ingilizce beklenildigi gibi belirleyici oldu kpss -a yapiyorum diyenler icin alan sorulari basitti genel yetenekle beraber neredeyse fullledim diyebilirm. Ama bu ingilizceyle benimki olmaz tabi
-
Yetenek kısmı fullenmesi gereken
Kültür kısmında ne kadar da kültürsüz olduğumu anladığım
Alan kısmı bilen için basit olan
İngilizcesi de bi kaç soru hariç makul olan bi sınavdıKaçla kapatacak merak konusu .
-
Kultur fenaydi :s
-
Herkese geçmiş olsun arkadaşlar.
Ingilizce ve kültür kısmı sanırım bekirleyici olacak. Genel yetenek ve alan kısmını A grubuna hazirlananlarr muhtemelen yapmıştır.
Ayrıca @gozgoz reisin söylediklerini uyguladm Sadece dün akşam baktığım guncellerden 3 4 tane yaptım. Teşekkür ediyorum kendisine söylediği gibiydi sınav.
Hakkımızda hayırlısı olsun. -
Ingilicesi gercek cok kolay degildi vakif muf yrd ye girdim hemen hemen yakindi ingilizcesi
-
Ziraat Katılım kaç puanla kapatır acaba? Tam sayıyı öğrenemedik ama baya giren oldu heralde.
-
Sorular yayinlancak mi
-
70 civarında döner diye düşünüyorum 3 5 oynama olabilir
-
Iflasi istenen donatma istiraki ve kollektif miydi alani iyi gecen arkadaslar hatirladiklarinizi paylasabilir misiniz
-
@summer Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017) içinde söyledi:
Iflasi istenen donatma istiraki ve kollektif miydi alani iyi gecen arkadaslar hatirladiklarinizi paylasabilir misiniz
evet cevap donatma iştiraki ve kollektif şirket ortaklarıydı.
-
@apocoban28 baska hatirladiginiz var mi?muhasebede 0.5 ve ticari borc olan cevap var miydi
-
@summer Valla hocam cari oran sorusu vardı dönen varlıklar/kvyk yani 1,5 olacaktı onun cevabı
yurt içi satışlar 1770 diyordu o yanlış şıktı onu soruyordu zaten
ticari şirketteki para ile olan işlemler falan diyordu ticari işlemler olacaktı ama bu sonuncusundan emin değilim. özkaynakları soruyordu bir soruda 360.000 bin mi 350,000 mi neydi hatırladıklarım bunlar hocam -
@apocoban28 Evet benim de cevaplarım aynı arkadaşım.
-
@apocoban28 tesekkurler ben alan disi girdigim icin cevaplari bilmiyorum hatirladiginiz olursa yazin
-
Mantıkta bitane üçgen sorusu vardı 11 yaptım ama kesin bilenler var mı?
-
Maastricht kriteri sorusu vardi cevap gelir dagilimi olmasi lazim. Maliye politikasi etkin olur diyodu AS nin dikey eksene paralel olmasi yaptim. Tek tarafli islem diyodu cevap vasiyetle takas. Tacir sifatina sahip olan hangisidir diyodu onu ne yaptiniz
-
@Bosgezen ben de o cevaplari isaretledim taciri de memur yaptim sanirim