Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@Lex-fori evet oydu hocam cevap 860 milyar dolar
-
@AdemSimit ceabı neydi o sorunun peki biliyorumusnuz
-
@Lex-fori 860 milyar dolar hocam
-
@AdemSimit ben cari açik kelimesinin gectigi bir soru hatirlıyorum. Ama gsyh dolar karşilığı 860 milyar dolar seklinde bir soru yoktu gk de ondan eminim.
-
@pek12 sınavdayken aklıma şu gelmişti hocam . gk da 2 tane makro ekonomik göstergeler sordular vay bee falan dediğimi hatırlıyorum . Alan da da çıkmış olabilir heyecandan soruların yerlerine bakmamış olabilirim
-
@AdemSimit bence cari açıkla büyümenin birlikte olmasinin sebebiydi son soru. Cevap olarak da yabancı sermaye isaretledim siz ne işaretlediniz?
-
@pek12 yabancı sermaye bağımlılığı mı neydi öyle birşeydi ben de onu işaretledim
-
@AdemSimit dogru cevap o galiba internetten baktım. Zaten yorumla ulasılabilecek basit bir soruydu.
-
@pek12 amin valla sizin de dediginiz gibi kolaylar cok kolay diger sorular ise sansti umarim mulakata girmeye hak kazaniriz
-
@av.ssualp amin hocam hayırlısı olsun inşallah
-
@pek12 bunlara ek bir de euroya gecen ulkelerdeki temel sorun nedir diye birsey vardi
-
@av.ssualp o euro kriziydi hocam cevabı benim listede var kamu harcamaları olacak.
-
@av.ssualp nüfus artıs hızı sorusu ve şıkları tam olarak neydi biliyor musunuz ?
-
@pek12 hocam su yabanci sermaye bagimliligi sorusunu hatirlayamadim siklari hatirlio musunuz ya kafam.durdu
-
@av.ssualp ekonomik büyümeye ragmen cari açık vermemizin sebebi nedir seklinde bir soruydu. Sıkları hatirlamıyorum ama cevap yabancı sermaye bağımlılığı olacaktı.
-
@pek12 hatirlamiyorum hocam vallahi ben de iibf li arkadaslardan cari hesap sorusunun siklarini hatirlayan var mi acaba
-
@av.ssualp cari hesap hukuk alandaydi hocam cari açık genel kulturdeydi:)
-
arkadaşlar ziraat teknoloji alanından giren kimse yok mu?
-
@pek12 hocam yanlis yazmisim ben gk yi merak ediyorum cari hesap hukuktaki soru yanlisi soruyordu cevap 2 tarafin da tacir olmasi gerekir ifadesi yanlis olandi gk de bir ara o kadar atis yaptim ki ne attigimi hatirlamiyorum
-
Pardon gerekmez diyordu yanlis ifade oydu