Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@pek12 yanlışı soruyordu şıklarda: yazılı şekil geçerlilik şartıdır,itirazı belli şekillerle yapılılır,tarafları tacir olmak zorundadır,zamanaşımı süresi 5 yıldır diğerini hatırlamıyorum ama cevap tarafların tacir olması gerektigi
-
@avukatım o soruda ben de aynı şıkkı işaretledim ama cevap o degil galiba. Ticaret kanununda duzenleniyor olmasi taraflarin tacir olmasinı gerektirmiyor cari hesap sozlesmesinde. Zor sorulardan bi tanesi de buydu.diger şık da "taraflardan birinin iflas etmesiyle son bulur" olabilir.
-
Bir de sorunun icinde parantezle yazilan bir soru vardi ceza sorusu agirlastirilmis muebbetse muebbet vs diyordu o neydi garip bir soruydu
-
@av-ssualp Olası kasti soruyo ya orda. Normal kasta gore daha az ceza veriyolar ya.
-
@pek12 hocam cevaplar da idarenin özel hukuk sözleşmesi dıye bisey var bu cevaplar mı soru mu
-
@tolga80 coğunlukla cevapalr ama bi kac tane cevabi netlesmeyen soru var kardesim. idarenin ozel hukuk sozlesmeleri cevaptı eklememis miyim?
-
@pek12 sorusu neydi acaba birde idare hukukunun kaynak lari cevaplar mı soru mu
-
Idare hukukunun asil kaynaklarini sormuş doktrin ve ictihat hariç olanlardı kanun yonetmelik tuzük şeklinde olan şıklar hangisiyse o doğruydu. Idarenin ozel hukuk sözlesmesinin sorusu bir kamu kurumunun iş sözleşmesi akdetmesiymiş onu ben de tam hatırlayamadım
-
@pek12 eyvallah hocam servis görevlisi sınavına girmismiydiniz
-
@pek12 onceki sınavlarda alımlar bundan fazlaydi ama onda 75 civari kalir mulakata ben soyle dusunuyorum: genel yetenegin 23 24 unu genel kültğrün13 14 ünü alanın 12 ve ingilizcenin 10 unuherjes yapmıştır ortalama 60 civarı olacak zaten giren min 20 bin vardır ilk 280 için kesinlikle 85 net gerekicek
-
@tolga80 ne demek rica ederim. yok hocam avukat benimki
-
@cnsndjshhssh hocam farklı alanlarda oldugumuz icin tahminlerimiz örtüşmeyebilir. Bizde onceki alim 15 kisiydi bu alım 50 kişi giren de 1200 kişi. Bana taş catlasa 70 geliyo ne olur hiç bilemiyorum. Sizde giren cok tabi haklisınız sehirden sehire de çok oynar puanlar ama ümitsiz olmayın.
-
@pek12 haklısınız hocam herkesin hakkına hayırlısı güzeli olsun bakalım görücez
-
@AdemSimit hocam o soruyu ben ithal girdi bagimliligi gibi bi sey yaptim sanki o farkli soru muydu ?
-
@lessismore bağımlılık vardı da hocam dediğiniz gibi birşeydi evet : ) büyük ihtimal aynı sorudan bahsediyoruz
-
@AdemSimit anladim hocam bu arada 85 tahmini kalkinma için mi ?
-
@lessismore katılım demek istediniz galiba. o başka bir arkadaşın tahmini ben 70 75 arası kapatacak diye bekliyorum katılımı.
-
yatırım ve portföy a.ş kacla kapatır acaba
-
@Lex-fori katılımdan biraz daha yüksek olabilir ama 80 i aşmaz diye tahmin ediyorum bekleyip göreceğiz hocam
-
ben katılım 65-70 arası olur diyorum ama portföy 80 le felan kapatır diye düşünüyorum