Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@Lex-fori vay vay vay hocam o arkadaş uzman olmuştur bence, benim toplu iş sözleşmesinden anladığım kadarıyla uzman yardımcısı kazanamaz gibi bunları veya şubede olabilir ve performans primi vs ile artmış da olabilir?
-
teknoloji uzman yardımcılığı sınavına giren kimse yok mu
-
@Lex-fori Hocam kinaye mi yaptın ciddi mi anlamadım ama eğer gerçekse mükemmel para. Ama zannetmiyorum tazminat dahil 3800 felan olsa inanılır.
-
@Seigneur yok hocam kinaye falan degil arkadasim ziraatte servis gorevlisi su an ciddi ciddi 4600 tl falan dedi(tabi bu 4600 su sekilde 1 yilda 18 maas temettu istanbul tazminati)
-
@Lex-fori Servis görevlisi miii
Servisci 4600 alıyorsa uzm yrd kac alacak acabaa
Ben Ptt de gişeciyim. Serviscilere az para veriyorlar diye sınavına bile girmedimmm -
@Lex-fori hocam bu 4600 tl olayı belli ücretlerin toplamı herhâlde toplu ıs sözleşmesinde görev ücreti ile pozisyon ücretinin toplamı maaşi verir diyor ö da end düşük servis görevlisi maaşı 2400 yazıyor. Sız arkadaşınıza 4600 altındaki ücret Kalemlerin bır sorsanız?
-
@Seigneur Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017) içinde söyledi:
tt de gişeciyim. Serviscilere az para veriyorlar diye sınavına bile girmedimmm
hayır kardeşim yanlıs anladın sen arkadasım servis görevlisi ist. deki uzman yardmcısı maasını söyledi arkadasım 4600 tl almıyor yani
-
@Lex-fori servis görevlisi né kadar acaba
-
@Lex-fori Süper o zaman. Ben 3.5 civarında biliyordum. A grubu uzm tan farkı yok o zaman. Baya iyi hocam. Inşallah kazanırız ama mülakat tabi sıkıntılı..
-
@tolga80 arkadasımın yılda 16 ay maaş falan 3000 e yaklasıyor 2800 falan alıyor sanırsam
-
Alan bilgisi soru ve cevapları
1)860 milyar dolar
2)kamu çarpanı 10 milyar
3)asnin yatay veya dikey (diyordu) eksene paralel olması
4)fayda max. sorusu cevabını hatırlayamadım
5) lafzi yorum
6) hukukun aslı kaynkları kanun ve ictihatlari birleştirme
7)kollektif şirketi ortagı ve donatma iştiraki
8 ) cari oran 1.5
9)özkaynaklar 350.000
10)karşılaştırmalı tablo analizi 2 yıl arasındaki ilişki neden sonuç
11 ) yurtiçi satışlar 1770 yanlış
12 ) ticari mal veya banka kredileri yanlıs hangisini kabul ederse anadolu üni
13)tacir memur
14)8/2 = 4
15)dönem gideri veya işletme maliyeti
16)ymm veya smm
17)çek hamiline yazılır
18)vasiyetname takas
19)genişler işssizlik artar yaptım cevap ne bilemedim
20)-işletmenin faaliyet sonucu nerede izlenir diyordu gelir tablosu olması lazım.Yanlış hatırladığım veya yazdığım varsa düzeltelim arkadaşlar
-
@AdemSimit güzel çalışma olmuş eyvallah yanı bu sınavda belirleyici olanlar kültür və ingilizce sınavı öldü ingilizce de sıkar birbirine cok yakındı bakalim
-
@Seigneur hocam PTT gişe maaş në kadar oradan da ikramiye temettü var mi
-
Yalnız temettüye 1 yıl çalışıp hak kazanmanız lazım. İlk yıl yok yani.
-
@memothegreat sorması ayıp maaş kac tl ayda temttuyle ortalama kac
-
-
Bahsettiğim maaşlar Istanbul için geçerlidir. Istanbul tazminatı dahildir maaşa. Diğer küçük illerde biraz daha düşüktür maaşlar. Örnek Konyadaki arkadasim 2600 alıyor.
-
@memothegreat Halk uzm yrd siniz galiba. Biraz meslekten bahseder misiniz hocam ?
-
@AdemSimit ben fayda sorusunun cevabını her maldan elde edilen son fayda eşit olunca gibi bir şer yaptım ama doğru mu bilmiyorum
-
@lessismore o soruda kafam çok karıştı soruyu algılayamadım tüketici rekabetçi dengededir gibi birşey yaptım galiba ben de