Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
.........
-
@AdemSimit "harcanan son kuruşlardan alınan marjinal faydaların eşit olması" gibi bir şık vardı hocam cevap o olacaktı. yani @lessismore hocamın dediği gibi olacak bence.
-
@AdemSimit hukukun asli kaynaklari sorusundaki diger secenekler neydi hatirliyomusunuz
-
@bombiksmori hocam dertlisin herhalde ne söz yazmısşın bee
-
@cnsndjshhssh hatırlayamadım ama hocam verdiğim seçenek doğru . gk da da vardı benzer soru onu soruyor olabilirsiniz
-
@armindo sınav esnasında insanın ne kadar farklı bir moda girdiğini bir kez daha gördüm. Hatırladım şıkkı evet cevap o : ) ben o şıkkı okurken öyle saçma birşey anlamıştım ki direk eledim soru üzerinde bu kadar düşünmemin sebebi bu demek ki hocam
-
@AdemSimit öyle hakikaten normalde 3 saniyede işaretleyip geçeceğin soruyu yanlış yaptırtıyor adama sınav stresi sağlık olsun
-
@armindo aynen hocam : )
-
@Lex-fori cidden mi ? o kadar var mı ?
-
Arkadaslar ymm smm sorusunun doğru cevabı nedir kesin olarak ?
-
@cnsndjshhssh içtihat vardı doktirin vardı (içtihat aslidir bu arada)....
-
@lessismore ymm konusunda hala ısrarcıyım ymm dir
-
@muzlusut ben de ymm de ısrarcıyım
-
ingilizce harici yani 80 soruda 65 70 arası birşey yapmışım gibi duruyor ingilizce ise tamamen muallak 1 bile olabilir 10 bile olabilir taban puan tahminlerimiz gibi olur inşallah : )
-
@AdemSimit hangisini yazdın peki hocam katılım? leasing? yarıtım portföy a.ş? ben yatırım ve portföy a.ş. yi yazdım yüksek kapatır diyorlar. baya istenilen bir bölüm müş herhalde doğrumudur ?
-
@Lex-fori katılımdım hocam ben genelde de katılıma girdi insanlar.oraya az kişi yönelmiştir düz türk mantığı az alıma başvurmayalım diye ama daha iyi bir pozisyon diye biliyorum ben bu nedenle yönelen insanların yüksek bir kısmı bilinçli seçmiştir orayı. yüksek kapatmasından ziyade bir kaç kere tahminlerimi yazmıştım geçmişi inceleyerek. mesela geçen seneki alımından cok farklıydı sorular genel kültürde . katılım 70 75 demiştim pörtfoy de 80 i görmez benim şahsi fikrim bu yöndedir hocam
-
@AdemSimit o zaman güzel 85-90 diyenler olmuştu bence zor ingilizcesi zordu gerçekten sınavın ben vakıf müf. yrdye girdim en az onun kadar var ingilizcesi
-
@Lex-fori hocam çok basit bir mantıkla zaten 85 90 olamayağı bariz açıktır. detaylıca yazmıştım neden 85 90 olmaz diye eski gönderilerde . Hiç ihtimal vermiyorum he geleceği yaradan bilir ama %1den çok az benim gözümde bekleyelim görelim hocam
-
@tolga80 hocam aslında uzuuun bişey yazmıştım lâkin yanlış başlığa yazmışım malesef metin gidince noktalar geldi dolayısıyla hafiften dertli imajı çizdim:)
-
@Lex-fori Hocam alıntılara cevap versen sana zahmet tecrübene ihtiyacim var