Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
Ziraat katılım için belli bi süre çalışma zorunluluğu var mı tazminat falan oluyor mu sözleşmede
-
@AdemSimit hocam em cok yanlis kültürden mi
-
@Lex-fori ingilizce zordu fakat rekabet cok fazla insanı ö huzursuz ediyor birde suan a grubu alımları da fazla inş sonuçlar onlardan sonra açıklanır
-
Ben de tedirgin olmuyor değilim açıkcası katılım uzman yardımcılığı 80 üzerinde kapatır diye çünkü 2-3 mülakat bekleyenler de girdi mesele onları geçebilmiş olmak .
-
@tolga80 evet hocam alanı ve gy yi yanlıssıza yakın geçtim de kültürde bankacılık bilgisi olmayınca patladım
-
@AdemSimit hayırlısı servis görevlisine girdim benimle ö uzman Yrd daha zordur gibiydi kulturu
-
zordu hocam çalışmakla yapılabilecek soru değildi hepsi. biraz nasip işiydi bakalım : )
-
**Ne zaman açıklanır tahmini ? Daha önce giren arkadaşlar bilirler ? **
-
@Seigneur hocam ortalama 20 gunde falan aciklaniyormus
-
@Lex-fori Reis sen bu konularda bilgilisin bana bi yardımcı ol
-
@Seigneur yok hocam cok bilgili değilim de buyur bildiğim bir şeyse yardımcı olurum
-
@Lex-fori Hocam ptt ye kıyasla Uzm yrd nasıldır? Baskı stres vs çok diyorlar. Bilgi verebilir misin. Bir de uzm yrd suan 4600 mu alıyor ist da ?
-
@AdemSimit şu kamu harcama çarpan sorusu bir tane daha şık vardı 1 milyar mi 10 milyon mu hatırlıyor musun ?
-
@mneclk 0.9 karmu çarpanı 1/1-c den 10 milyar yapar 1 milyarlık artırma.
-
@AdemSimit yaptığım cevabı hatirlayamiyorum o yüzden sordum milyonlu bir şık varmıydı diye.
-
@AdemSimit neyse teşekkür ederim . Stresten şıklara sardım
-
@Seigneur. Hocam tabikide ptt gise gorevlisinden daha sitreslidir. Normalde ist.deki uzman yrd servis gorevlisinden 1000 tl daha fazla maas aliyor arkadasim servis gorevlisi 2400 civari aliyor uzman yrd 3400 tl aliyor. Yilda 16 maas aliyorlar 3400×16=54,400 tl. 12 ye bolunce 4500 civari birsey yapiyor
-
@Lex-fori hocam istambul da ki butun ziraat çalışanları istambul tazminatı alıyor mu
-
@tolga80 evet hocam aliyorlarmis
-
arkadaşlar iyi akşamlar. tahminen sınav sonuçları ne zaman açıklanır?