Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
Sadece İstanbul için mi 3400 tl diğer yerler ne kadar oluyor
-
@işarayan hocam yaklaşık 20 gün belki biraz daha uzayabilir
-
@AdemSimit kolektif sirket sorusu neydi peki?
-
@cnsndjshhssh hangisi / hangileri iflasa tabidir miydi öyle birşeydi hocam
-
@AdemSimit donatma istiraki iflasa tabi degildir ama kolektif sirket ortaklari tabidir . Sanirim onun cevabi donatma istiraki ve adi sirketti
-
@cnsndjshhssh donatma iştirakinin tüzel kişiliği yoktur ancak iflasa tabidir dostum kesin bilgi.
-
@Lex-fori evet hatirladim dogru. Ama bide adi sirketle ilgili bisey vardi sanirim yanlis mi hatirliyorum?
-
@cnsndjshhssh hocam soruları ben de hatırlayamıyorum hiç aklımda kalmamış adamakıllı
-
soruyu hatırlayamıyorum hiç ancak kollektif şirket ortaklarının iflası istenebilir
donatma iştiraki iflasa tabidir
adi şirket iflasa tabi değildir ortakları tacirdir ve dolayısıyla ortakları iflasa tabidir
kamu yararına çalışan dernek tacir değildir ve dolayısıyla iflasa tabi değildir sanki böyle bir şık da vardı.
daha doğrusu normalde dernekler ve vakıflarbir ticari işletme işletirlerse tacir olurlar ancak bunun istisnaları var.
1-kamu yararına çalışan dernek
2-gelirinin yarısından fazlasını kamu görevi niteliğindeki işlere harcayan vakıf lar tacir değildirler ve dolayısıyla iflasa tabi değildirler. -
@Lex-fori yazdıklarınız tacir memur sorunun yanlış olan şıkları hocam : ) vardı öyle bir soru evet
-
@AdemSimit o kolektif sirlet sorusu neydi peki hatirliyomusun
-
bu 2 soruyu net olarak hatırlamıyorum sadece memur tacir sayılır dolayısıyla iflasa tabi olur memur olan şıkkı yaptım onu hatılyorum
-
@cnsndjshhssh İflasa tabidir diyordu hocam kolleftif şirket ortagı ve donatma iştiraki iflasa tabidir cevap buydu
-
@AdemSimit peki hocam sagol bi soruda gy den sorayim eger hatirliyosan hani daireler vardi ic ice gecmis hangisi kurala uymuyor denilen onu naptiniz varmi hatirlayan
-
@cnsndjshhssh çember sorusunu diyorsan iç içe olan birtane varı 7 boşluk olmuyordu ben o mantıkla yaptım dışarı taşmayanı işaretledim
-
@AdemSimit hadi bakalim sonuclarq kadar delirmezsek iyidir totalde 76 77 gibi bi net gelicek tahminimce tabi. Ama ben sinirin 80 nin altinda olmayacagina inaniyorum senin aksine umarim olur fakat zaten 70 i bi cok kisi rahat gormustur diye dusunuyorum
-
@cnsndjshhssh açıklanınca görelim hocam : )
-
@Lex-fori hocam emin misin benim bildiğim zaten çift maaşları vs toplayıp bölünce elde edilen ortalama maaş 3400 e denk geliyor , halkbank konusunda bundan eminim ziraatle arasında böyle bir maaş farkı yoksa tabi
-
@AdemSimit umarim hakliymis dedirtirsin bana hayirlisi olsun:)
-
@cnsndjshhssh hayal satmıyoruz hocam dersane hocaları gibi : ) bilgilerimiz araştırmalarımızı sizlere aktarmaya çalışıyoruz : ) sonucu bekleyip göreceğiz inşallah yanılmayız