Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@Lex-fori bence servis görevlilerini hemen alacakalr
-
@tolga80 başvuru sayısını bilen var mı arkadaslr
-
@tolga80 geçenlerde yıllarda uzman Yrd 15 il icin alım yapılmış və ne yüksek taban puan 77 wn düşük 69 imiş
-
@tolga80. Valla bu sinavin ing gercekten agirdi degismez gene o civarlarda kapatir sadece leasing falan 80i gorur belki onun haricinde portfoy yatirim a.s 77 leri gorur belki katilim 72-73 gibi olur bence
-
Bu ziraatte iae baslama olayi siknti cok agir ilerliyor sureci ne sinavi mulakati gecsek ne zaman ise baslanir acaba
-
@AdemSimit ben varım hocam bakalım hakkımızda hayırlısı
-
@AdemSimit p48 16 bin siradayim gelme ihtimali var mi.
-
@Lex-fori halk bank da aralık ta sınav öldü şubatta ise başladılar yanı 2 3 aylık sürüyor herhalde
-
@tolga80 hocam bu bilgileri kimden öğrendiniz. Zira ben nereyi arasam ilgilenmediler.
-
@maid kardeşim 2000lik bir alımda iyi bir il seçimi ile gelir her türlü. 1.5 sene ilan gelmedi darbe şu bu derken gelen ilan yüksek kapar dediler istanbul 18000 sıralama ile kapadı : ) son giren bizzat dersaneden arkadaşımdı şuan mülakat için hazırlanıyor : )
-
Arkadaslar uzman taban puan 60 mi sizde 70 mi acaba bur de il tercihine gore mi komtenjan belirleniyor avukatlar gibi yoksa atiyorum ilk 200 mu diyorlar puanlar ortalama kacla kapatir bilemedigim icin bIzimki gibiyse ona gore tahminde bulunacagim da ornegin benim ankara secenlerden ilk 60 a girmem gerekir taban puan 60 70 75 civari gelir mi diye dusunuyorum
-
@av.ssualp katılım için 70 kişi istanbuldu 4 katı mülakata çağırılacak. 100 soru da her soru 1 puan . portföy ve leasing den birinde il seçimi vardı sadece onlar da 20 ve 15 di galiba alım sayısı. Taban 60 .
-
@AdemSimit al benden de o kadar
-
@pek12 takip ediyordum süreçleri
-
@AdemSimit hocam servis görevlisi ne kimseye başvurmamis benimle başvurdum da acaba kotu bır pozisyon mu bilginiz var mi
-
Arkadaşlar şu karşılaştırmalı analiz neden yapılır sorusunun cevabı uzun dönemde şeklinde başlayan şık mı olacak ?
-
@tolga80 uzman yardımcılığından iyi değildir fakat bir banka için gayet ideal bir iş . Maaşı ortalamadır hocam gişenin bir üstü uzman yard ın bir altı diyebiliriz servis için
-
@lessismore 2 yıl arasındaki neden sonuç ilişkisi tarzı birşeydi hocam
-
servis görevlisi cevapları hatırlayan yok mu ? ben sadece o sınava girdim. aklımda cok az soru kaldı
-
@tolga80 kaybak neresi hocam ve bu alimda kac kisi alinmisti toplamda