Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@patakute serviste ingilizce halbank da da yok.
-
@luck 3kisi aldgini mulakat sonucu listeden gordum 3 asil 2 yedek vardi.
-
@tolga80 halkbank sene basina dogru acacakmis ben bi de halkbankin katilim acacagini duymustum.
-
@patakute siz hangisini sectiniz
-
@cnsndjshhssh Ben İstanbul emeklilikti sanırım. siz peki?
-
@patakute bende istanbulu sectim ama eneklilik yada sigorta tercihi yapmadim diye hatirliyorum varmiydi oyle bi ayrim? Bide tahmini kac netle cagriliriz mulakata sizce
-
Açıkçası hiçbir tahmin yürütemiyorum. genel kanı 80 üstü kapatır gibi; tabi inşaallah öyle olmaz : )
-
@patakute kapatir kapatir yani 160 kisi rahat 80 85 civari yapmistir ama ben o 160 kisinin icinde degilim
-
Arkadaslar uzmanlik icin simava girenler cevaplarsa sevinirim il bazinda tercih yaptiniz degil mi il kontenjanlari sizde kac acaba
-
@av.ssualp katılımdan il seçimi Yok sadece İstanbul . Portföy ve leasingden biri de yine sadece İstanbul'du . Diğerinde il seçimi vardı. Servis ve avukatlıkta da il seçimi vardı bilgim bu kadar hocam.
-
@tolga80 servis görevlisin de il tercihi vardı fakat alım sayısının düşüklüğü yüksek kapatma ihtimalini arttiriyor
-
@tolga80 buradan onemli olan bence geçen sene sınav ilanı açılmış və suan mülakat devamı eden sınavlar da onemli
-
Ya oturup iktisat calismam gerekiyor ziraat olursa diye adapte olamiyorum arada kaldim uzmanlar da il tercihi yapiyorsa diye sormak istedim il yokmus tesekkurler
-
@av.ssualp bismillah diyip dersini çalış kardeşim ziraat olursa mülakat için Zaten bolca zamanın olacak kafan burada olmasın .
-
Ziraatin mülakatında elenmiş arkadaşlar var mi? Varsa neden elendiler ne gibi sorular soruluyor acaba.
-
@Meltemgüler ziraatin mulakatinda elenen birinin burda takilacagini sanmiyorum
-
@cnsndjshhssh bu forumdan ne müfettişler ne uzmanlar ne denetmenler geldi geçti kardeşim burada takılmaz diyip gereksiz yorum atmana gerek Yok keza. Birincisi forumdakilere saygısızlık yapmış oldun ikincisi ziraat mülakatı ahım şahım birşey değil banka mülakatı nihayetinde gözünde büyütme bugün kazanan seneye gözü guya dikiyor .
-
@Meltemgüler ben daha önce yapılan servis görevlisi sınavından elenmiştim. Yalnız simdiki alımlar iştiraklere muhtemelen mulakatı yapacaklar farklıdır. Bana bankanın o yıl ki karını ve bölümümle ilgili sorular sorulmuştu. Bunun dışında özel konuları konustuk. Bence mulakatta her sey yolunda gitmisti girdigim ilde en yuksek puani almistim ustelik ama eledim.
-
@AdemSimit saygisizlik yapmadim cumlemle deme sebebim arasindaki baglantiyi kuramayisindan bu kadar patladin sanirim hemen aciklayayim. Mulakatta elenenlerin sinava katilmayacagi icin burda takilmazlar dedim yoksa benimde birsuru denetmen mufettis arkadasim burda tecrubelerini paylasir girer cikar bazi bazi
-
@AdemSimit ayrica kelimelerine dikkat et oyle gereksiz parazit yapma isine gucune bak ben kendi dusuncemi soyledim o kadar