Arkadaşlar duyduğuma göre bir iki gün içinde Ziraat Bankası 250 civarı bir alıma çıkacak. İçinde Servis Görevlisi de olacak Uzman Yardımcısı da. Şimdiden Hayırlı olsun.
Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
Arkadaşlar duyduğuma göre bir iki gün içinde Ziraat Bankası 250 civarı bir alıma çıkacak. İçinde Servis Görevlisi de olacak Uzman Yardımcısı da. Şimdiden Hayırlı olsun.
-
Güzel haber bu. Sayı az ama bekleyenler doluşabilir
-
Teftis varmi ?
-
Teftiş söylenmedi bana. Servis Görevlisi, Avukat ve Uzman dendi. Bi kısmı katılımda olacak sanırım.
-
Yerimizi alalım inşallah. Hatta şöyle birşey deyim sınav ödemleri kısmında teknoloji avukat vs vardı. büyük ihtimal bunun içindir
-
@Bireysel-başvuru Sınav 6 Ağustos'ta olacak inşallah.
-
@Bireysel-başvuru Aynen kardeşim. 85 TL de ücreti olacak.
-
@mk-ank 2 Ay güzel süre hadi bakalım.
-
hocam ingilizce var mı sınavda
-
@1625 Uzmanlığın bazı kısımlarında olabilir. Farklı departmanlara alıncak çünkü.
-
@mk-ank bu katılım geçen senede sınav yaptı ve başlamayanlar vardı. Onları durumu hakkında bilgin var mı?
-
@mk-ank hocam ingilizcesinin zorluk düzeyi nasıl olur halkbank gibi mi olur yoksa daha zor olur mu
-
@Bireysel-başvuru Bunun hakkında bilgim yoktu o yüzden sormadım ama sorayım bi yeniden konuşunca
-
@1625 Halk daha zor sanırım. Ziraat biraz daha hafif olur olursa bence
-
@mk-ank inşallah öyle olur hocam ben nerdeyse sıfır ingilizce ile 24 doğru yapmıstım o zaman ingilizceden temel şeylere bakmakta fayda var kolay olursa
-
@mk-ank iyi olur hocam. Orası da başlarsa belki kontenjanda güncelleme olabilir.
-
Bu kadar cok bolume sayi az degil mi
500 olaydi bari
-
Kpss'den sonra boş takılıyorduk, ilan gelsin de bi atraksiyon olur
-
@mk-ank Uzmanlığın yaklaşık sayısı hakkında bilginiz yok değil mi?
-
..........