Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@sayınseyirci yok valla demiyorum insallah aciklansin iyiyse de kotuyse de bilelim
-
Ben genel müdürlüğü aradım şimdi insan kaynaklarına bağlandım. Bir tarih veremiyoruz belli değil dedi. Bugün açıklanacak olsaydı bilirdiniz herhalde değil mi dedim? Evet dedi. Yani bugün açıklanmayacak arkadaşlar kesin bilgi.
-
@serdargoler o hiç belli olmuyor hocam insan kaynakları da üniversite de bu konuda oldukça ketumlar telefonları dinlendiği için öncelikli amaçları arayanı tatmin edici şekilde bilgilendirmek değil işlerini kaybetmemek maalesef.. benim girdiğim yine anadolu üniversitesinin düzenlediği bi başka sınavda yine bir cuma günü aradım yine hiç bi bilgileri yoktu ve aynı gün 19:00 gibi açıklandı. İnsan kaynaklarının bana net olarak söylediği "bilsek de sadece sizinle paylaşmamız doğru olmaz değil mi?" olmuştu.
-
Çok fazla insanın girdiği bir sınav oldu ve anadolu üniversitesi bu tür sınavlarla ilgili bilgi paylaşma konusunda ketumdur bundan dolayı sınavın erken açıklanacağını ve herhangi bir tarih vereceklerini düşünmüyorum
-
Ben acikcasi bayramdan once aciklanacagini. Dusunuyorum pzt,sali aciklanacak bence cok oldu cunku pzt saliya kadar 25 gun olacak
-
bende hata felan vermiyor
-
@faster12 hocam internet explorer kullaniyon herhalde biz o fasillari gectik bile
-
@Lex-fori memurlar tatile çıktı ösym bile açıklayacağı sınavların tarihini bayramda sonraya erteledi
-
@Tolgahan-Ayyıldız dostum dedigin memurlar 657 li memurlar ziraat bankasi memurlari is kanunana tabi kamu iscisi statusunde ve pzt sali ve persembe gunu yarim gun calisacaklar
-
@Lex-fori ben de istiyorum açıklansın ama tarih konusunda ser verip sır vermiyorlar ne diyim açıklansın da yolumuza bakalım daha askere gideceğim
-
@Lex-fori sinavi anadolu uni aciklayacak onlar tatile girdiler maalesef bayramdan sonraya kaldi
-
@av.ssualp asıl iş sınav açıklandıktan sonra başlıyor a.ü listeleri ziraate yolluyor ziraat değerlendirip (!) mülakata hak kazananların listesini oluşturuyor ondan sonra bize açıklanıyor halkbankınki iki ayı bulmuştu
-
@av.ssualp doğru tespit
-
Yeni duyuru bulunmamaktadır.
-
bir ara forumda biri "sınav okuma birimindeki tanıdığımdan öğrendim üniversite 1 günde okumuş bankaya yollamış banka listeleri düzenliyormuş" diyordu ne oldu ona acil dönebilir mi haber kaynağına?:)
-
bu saatten sonra stres ile yönetim başlar keyifle tatil yapsın yetkililer...
-
Heralde bayramdan sonraya kaldı.
-
@pek12 hocam 18:47 sayende umutla bekliyorum
-
@tnrnk 19:00'a kadar açıklanmazsa ben de nöbeti gençlere devredeceğim hocam ömrümden ömür gitti beklemekten Allah müstehaklarını versin ne diyelim...
-
Ben hala sayfanin hata vermesinin nedenini sonuclarin yuklenmesinden dolayi oldugunu dusunuyorum nedense