Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@toobig4you. Biz bunlari yaparken sen atom parcaladigin icin ulke sana minnettar
-
Zaten kazanamayacagim icin heycan yok bende.ama insallah sizlerden umutla bekleyenlerin umudu bosa cikmaz arkadaslar.. Bende nereye kadar işsiz devam edicem bilmem artik.
-
Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
arkadaşlar açıköğretim kayıtları dün başlamış bu kayıt döneminde acaba idari tatil kapsamında çalışıyor olamazlar mı ?
-
Bayramdan sonraya kaldı bence.
-
@montana Bir günde okunulmuş bankaya gönderilmiş denilene göre . sıralama belli düzenleyip yayınlatmak bu kadar mı zor . Bayram sonrası cumayı bekler yine bunlar . 8 eylül oluyor hey maşallah 1 aydan fazla
-
Beklemekten bıktı insanlar, bayram sonrasi aciklarlar bu gidişle
-
Bayramdan sonra Pazartesi aciklarlar umarım.Ne varsa bu cumada
-
Arkadaslar sinava giren 6000 kisi civari yazmissiniz da bu duyum mu? Cunku ben sadece ankarada 5000 kisi civari oldgunnu dusunuyorum
-
@yakupgokhan toplam sayının 20 bin olduğunu duymuştum
-
@sayınseyirci benim boyle bir amacim olmadi sadece sitede yazilanlari soyledim ama belliki senin yarana parmak basmisim
-
Arkadaslar forumda ilgili yeri bulamadigim icin burada sormak istedim kusura bakmayin mesgul ettigim icin ancak allianz ya da avivasa ya da basvuru yapan sonuc bekleyen var mi acaba
-
@toobig4you. Bu baslik altinda ne konusulmasini bekliyodun. Ustelik niye senin facebook duvarina yaziyomusuz gibi davraniyon
-
@sayınseyirci boyle davranan sensin kardesim ben istedigimi yazdim sende polemik actin durduk yere ozellikle senin ismini belirttim mi aceba yoksa benmi yanlis hatirliyorum
-
Yarin veya sali aciklanma ihtimali var mi ki
-
@ekonomist42 inşallah öyle bir ihtimal vardır.
-
Bugünkü uydurma bilgilere, kahve fallarına dayalı 'sınav açıklanma zamanı' hipotezlerini, vakit buldukça okuyup Cem Yılmaz gösterisi tadında gülmek istiyorum. Emeği geçeceklere şimdiden teşekkür ederim.
-
@anaksimandros insan kaynaklarini aradim bayramin birinci gunu bayram namazina mutakip yayinlayacagiz dediler
-
forumda mı sıkıntı var yoksa benim bilgisayara virüs mü girdi. site çince yazıılar ve konu başlıklarıyla dolmuş. aktif başlık olduğu için yazdım konu dışı olduğu için kusura bakmayın.
-
@erhankpss benimde aynı şekilde