Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
02124041000 aradim ik ya baglandim.ik and unismi beklediklerini sonuclarin faha aciklanmadigini soyledi.and unisini aradim 02223350580 su nodan.soylenenen su resmi tatildeyiz suan kimseye ulasamazsiniz bayramdan sonra arayin.
-
@AdemSimit Sınav kitapçığının baskı maliyeti 1,5 lira. En fazla 2 lira olsun. Sorular, gözetmenler vesaire en fazla kişi başı 30 liraya yapılabilecek sınavın 85 lira olması çılgınlıktır. Keşke daha hesap verilebilir olsa. Yani maliyet şu kadar, şu kadar hasılat, şu kadar kar diyebilseler.
-
@anaksimandros aynen hocam . Bayram gecicrk bayram Yen'i bitti Cuma'yı bekleyin diyecekler .
-
Leasing yazan varmı
-
@fact0riel herkes ne kadar sınav varsa girmiştir.
-
@kontrolluinsan yok hocam Uzman yard için tek şirket tercih ediliyordu. Katılım-Leasing- portföy
-
biz o bir ayda onca konuyu yetiştirdik ( yetistirmeye calistik ), ama onlar bir ay olmadan bir sinavi aciklayamadilar .Hayir yani amaç ne, insanlar emek vermiş - ha demekki onlar için önemi yok- ama kimse tenezzül edip şu tarihte aciklanacak demiyor.ya adam gibi bir düzen icinde yapin sinavinizi ya da üstesinden gelemeyeceginiz şeye kalkişmayin.Nasil olsa bu sinavlar formalite artik benim gözumde.Kimbilir kimlerin yeğenleri yerleştiriliyo, hangi ahmet mehmetin hakki yeniliyo acaba.Yazik vallahi yazik.Ben iyi calisamadim ama bu sayfada adam gibi calisan arkadaslarima uzuluyorum.( kimseyi tanimasamda bu forumda)Neyse iyi geceler hepinize.Allah emeginize sahip cikar arkadaslar, buna eminim
-
@şule aminn cumlemizin
-
Canlar, bankalarda hangi departman en fazla parayı kaldırıyor bilen var mı?
-
@BluePhantom teftis kurulu kaldiriyordur.
-
@BluePhantom departmandan ziyade kisiye gore degisir fazla para kaldirip kaldirmamak
-
@fact0riel bende leasing yazdım kardeş hangi ili yazdın?
-
Servis görevlisi kaçla kapatır
-
@dildar_07 yüksek olur 80 leri görür belki
-
@toobig4you Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017) içinde söyledi:
@BluePhantom departmandan ziyade kisiye gore degisir fazla para kaldirip kaldirmamak
nasıl yani biraz açar mısınız?
-
@Lex-fori Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017) içinde söyledi:
@BluePhantom teftis kurulu kaldiriyordur.
biliyor musunuz yoksa tahmin mi ediyorsunuz?
-
@denizzyurt istanbul kardeşim
-
Katilim yazan 280 var heralde herkes leasing yazmis gibi
-
@fact0riel bende antalya yazdım bakalım hayırlısı artık
-
Bence ayin 8 inde açıklayacaklar