Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@berceste bir kitle var ki ne sınav açılırsa gireyim kazanırsam gitmem diyen oyuzden pek emin olamıyorum 100 110 arası bir net bekliyorum yeter mi bilemiyorum kısmet
-
@av.ssualp hocam sizin girdiğiniz sınavda kaç soru vardı
-
@Lex-fori maalesef 140 alacağım puan 70 78 arası birşey anlayacağınız:( hatırlayamadığım soruları yanlış diye kabul ettim bir de oyuzde meraklanıyorum
-
Arkadaşlar ben ziraati aradim ancak baglanamadim.anadolu üniversitesi de az önce size verilen linki takip edin haftaya veya sonraki hafta dedi bi dedikleri diğerini tutmuyo bunların bence bunlarda tarih hakında bisey bilmiyo ya da bizi salliyolar .
-
@denizzyurt beyefendiler hanimefendiler izindeymis ekime sarkabilirmis
-
@av.ssualp ne bu şaka mı:/
-
bunlar insan olmaz ya ben de aradım ziraat insan kaynaklarını hiç kimse size tarih hakkın da şu zaman da bu zaman bi daha ki hafta bu hafta diyemez dedi bilgi paylaşamayız beklemeniz lazım dedi ne demek 2 hafta sonra 2 ay sonra bu ne saçmalık ya...
-
657 kaldirilsin.
-
Bayramda işsizler olarak yeterince boynumuzu büktük bir de memurların keyfini bekleyeceğiz diye azar yiyoruz neymiş tarih veremezlermiş arayıp sormamalıymışız! Parasını almaya gelince gözünün yaşına bakmıyorlar paramizla ve emeğimizle rezil oluyoruz!!!
-
Bimer'e durumu izah edip direk şikayet edin. İnsanların keyfiyeti can sıkmaya başlıyor.
-
Güzel kardeşlerim bir yerlere gelince işinizi lütfen hakkaniyet çercevesinde yapın görüyorsunuz bir sınav için sövmediğimiz kaldı ki haklıyız da . Sistem içinde niteliksiz f klavye ne q klavye ne bilmeden bir yerlere geleninden tut açık öğretim mezunu olup bakan danışmanı olanına kadar her kadroda aynı şey. ayrıca aöf mezunu kardeşlerimi küçümsemiyorum sakın yanlış anlaşılmasın .
-
@Meltemgüler nasıl ya ne demek izindeler
-
arkadaşlar ben yazmıştım burada daha önce, bu sene girdiğim hiçbir sınavın sonucu 1- 2 aydan önce açıklanmadı ohal güvenlik soruşturması vs yüzünden maalesef bunu da baya bekleyeceğiz gibi duruyor. bir de ohal normal vatandaşı etkilemiyor diyorlar .size tavsiyem sadece buna bel bağlamayın başvurabileceğiniz başka yerler varsa başvurun benim aylar önce girdiğim açıklanmayan sınav sonuçlarım var daha
-
forumdaki spk ve bddk konularına bakın bir de isterseniz kaç ay oldu hala açıklamadılar orda da kafayı yemek üzereyiz. bu sene çok değişik işler dönüyor resmen anlamadım hiçbir şey hayırlısı olsun herkes için ne diyeyim
-
az önce anadolu üniversitesini aradım ne zaman açıklanacak diye pazartesiden itibaren her gün açıklanabilir takip edin öbür haftaya kalmaz diye umuyoruz dedi
-
@bilgisayarmüh nasıl pazartesi? haftaya mı kaldı yani 11-15 eylül arası ?
-
@bilgisayarmüh o zaman haftaya kesin aciklaniyor beliraiz bir sey olsa aciklanmasi umuyoruz falan bile demez oyle dedigine gore haftaya cumaya kadar kesin aciklanir
-
Gümrük müfettiş yard açıklandı kazananların hepsi kaymakamlık ve sayıştayı kazanan insanlar 95 puanla girip mülakatı iyi geçen arkadaşım listede Yok bir kadro daha boşa gitti üzücü .
-
@AdemSimit Allah belalarini versin
-
@tnrnk evet 11-15 eylül arası bizlik ya da sistemsel bir sorun yok dedi haftaiçi takip edin dedi