Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@Tutuklu niye yanıyoruz manyak mıyız atlayalım gitsin
-
@yakupgokhan anladım peki mülakat için de böyle çile mi çekecez ?
-
@tnrnk zaten yasam basli basina bi cile devil mi mulakattada 3 adaydan biri olmaya calisacaksin iste ypaacak bisey yok
-
@yakupgokhan mülakat listesi açıklama süresi de mi böyle olacak demek istedim bir ayda o listenin açıklanmasını mı bekleyecez ?
-
@Tolgahan-Ayyıldız o saatten sonra umut kalmıycak ondan dedim ama sen nasıl dersen atlarız farketmez...
-
@Tutuklu kendi etimin kokusunu duyarak ölmek istemiyorum ayrıca yanarak ölmek en acı ölüm şekli hey Allahım konuştuğumuz konuya bak
-
Ziraat bankası sınavlarına tam olarak 25 bin kişi başvurmuş arkadaşlar
-
O halde katılım en az 80 puan ile kapatır.
-
@Tolgahan-Ayyıldız sayiyi nerden ogrendiniz acaba sormamin sebebi ne zaman aciklanacagina dair bir bilgi de var mi?
-
@av.ssualp şener babuşçu hoca var o söyledi tarih vermedi
-
En son yapilan halkbank sinavina da 21bin kisi basvurmustu yanlis hatirlamiyorsam
-
@luck 45bin kişi başvurmustu. Öyle hatırlıyorum.
-
Ziraati arayan oldu mu arayan varsa bana numara atabilirler mi arayacagim da
-
@av.ssualp 0312 584 20 00 bu gnelk müdürlük dostuym burayı arayıp insan kaynaklarına bağlanmak istediğini söylersen bağlıyorlar
-
aradım belli bir tarih yok siz duyuruları takip edin dedi ilgili kişi.
-
Gerçekten açıklama süresi çok uzadı. Her şirket kendi mülakat listesini kendi sitesinden açıklayacak bu durum mu işlemi uzattı acaba . Neyse eli kulagindadir her halde yarından umutluyum bu sefer
-
@berceste hala umutluysanız tebrikler
-
@av.ssualp bayram sonrası ilk cuma yarın olmadı sonraki cumalar o kadar alıştık ki gençliğimiz zaten bekleyerek geçiyor ben de umut taneciklerini araya yerleştiriyorum ,
yıkılması da çok zaman almiyor -
@berceste ben de kendime başka sınavlar arıyordum başvuracak o kadar umutsuzum
-
@av.ssualp hakimlik sınavlarında bayağı aday alindi büyük kitle eridi bu sınavda iyi yaptıysanız şansınız var . Olmadı diğer alternatifler artık