Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
Halk bank sınavına girecek olan var mı burda
-
@ddguy hocam halkbank'ın sınavına istesek de giremeyiz sınavın olduğu saatte bizim evrakları teslim etmemiz gerekiyor kimse giremez o yüzden
-
@ddguy doğruluk payı olabilir çunku cok uzun zamandır bir sınav açmadı, tesekkurler cevabınız icin
-
Mailin hala gelmemiş olmasının öfkesiyle gecenin köründe hesap açtım. Öfkemi dile getirmek için yazıyorum bu iletiyi.
SA
Şimdilik söyleyecek başka bir sözüm yok. -
arkadaslar belgelerde daha onceki hizmetlere ait hizmet dokumu isteniyor. bu staji da kapsar mi?
-
Bir bilgilendirme maili neden hala gelmiyor anlayamiyorum.
-
Bi mail atamadılar daha çarşamba gününden beri mail bekliyorum
-
@selino evet stajı da kapsar
-
@phantom staj icin sigorta girisi bilgisini e-devletten cikarsam yeterli olur mu? 6 aylik sgk dokumu var da. bir de calisma belgesi istenmis o staj icin olur mu bilginiz var mi?
-
@selino giris belgesini edevletten alsan yeterli olur. Zaten kodlu veya barkodlu olarak veriyor. Çalışma belegesi olarak stajı kapsar mı bilmiyorum ama ogrenir yazarım onu da
-
@selino öğrendim simdi. Eger staj yaparken sigortanı isledilerse sayılıyormus yoksa olmazmıs. Aynı sekilde onu da edevletten gorebiliyormussun
-
@phantom cok tesekkur ederim. sgk tescil ve hizmet dokumunde staj yaparken sigorta giris cikisi gozukuyor. onun ciktisini alirim. calisma belgesi alinmiyor sanirim oyle bir secenek goremedim
-
@selino sigorta girisin varsa o yeterli. Çalışma belgesini, çalıştıgın yerden baskası veremez. Ama gerek yok zaten, sigorta dokumu yeterli olur. Ayrıca cıktı alırken barkodlu dosya olusturup alın
-
Benim gibi sağlık raporuna 200 TL ödeyen var mı?
-
@darülmihen ben de verdim
-
@phantom Rapor nedenine işe girmek mi yazdırdınız ya da farklı bir şey yazdırdıysanız ne yazdırdınız?
-
işe girmek olarak yazdım. Raporda verdikleri odyonometri kagıdını ve akciger grafını saklamamı soyledi doktorlar
-
@phantom Ben bankadan arandığımda raporu sormuştum bazı arkadaşlar akciğer filmi vs çektirmişler bunları yapmanıza gerek yok demişti hastanede de ben sadece ne istediğimi söyledim bana söylediklerinizi yaptırmadılar.
-
@darülmihen Hastanede ısrarla rapor nedenine takıldılar yanlış yaptırırsan gelir 200 TL'yi tekrar ödersin dediler ondan sormuştum.Teşekkürler.
-
@darülmihen ben saglık kurulu bolumune gitmistim. Oradan dilekçe doldurttular sonra kagıtta yazan polikliniklere gitmemi istediler. Hastaneden dolayı farklılıklar olabilir belki de.
Bana gelen mailde istenen belgelerde saglıkla ilgili olarak kan grubu kartı ve PA Akciger grafisi istendi.