Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@her4kisiden1i katılım için hala mail gelmedi.Arayanlar hangi numarayı aramıstı?
-
@ddguy sagolun hocam hayirlisi olsun.insallah sizin icinde hayirlisi olur.
-
@conte Hocam ben aradım bu hafta yetiştirmeye çalışacaklarini soylediler.
-
ankaradaki egitim saatlerini ogrenen oldu mu hic?
-
@arz Teşekkürler.Beni arayan numarayı aradığımda sadece mesaj bırakılıyordu o yuzden sordum.
-
@selino artık film verilmiyor. İstersen dilekce verip cd sekliden alabilirsin
-
@conte ben de aradim en kisa zamanda göndereceğiz dediler birimleri ayarliyorlarmis
-
@her4kisiden1i birimler derken? Alinanlarin yerlestirilecegi birimleri mi ayarliyorlarmis acaba?
-
@phantom bana rapor verdiler yeterli olur heralde, sagolun.
-
@selino akciger grafisini ayrıyeten alın bence. Cok zor bir sey degil zaten. Hastane de bir dilekçe dolduracaksınız sonrasında rontgen birimine o dilekçeyi verince size cd ile sonucu verecekler
-
@phantom ben verem savastan aldim. lezyon saptanamamistir gibi bir cumle yaziyordu film vermiyoruz dediler ama
-
@selino verem savastan aldıysan sorun olmaz. Bana son gelen mailde, verem savas dispanserlerinden de alınabilir yazıyordu. Eger saglık raporu aldıysan cd yi alabiliyosun zaten
-
Arkadaşlar katılım ik ile görüştüm. Oradaki arkadaş herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Birkaç şekilsel düzenleme yapıldıktan sonra maillerin iletileceğini, endişe etmemenizi söyledi.
-
@bozkurt bilgilendirdiğin için çok teşekkürler
-
@goldie çalışacağımiz birimler
-
öğrenim durumunu gösterir noter onaylı belge için acaba geçici mezuniyet yada e devletten alınan öğrenim durumu belgesi de kabul ediliyor mu bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi
-
Aramızda yedeklerden cagrilan varmi acaba ziraat katilimdan
-
@akliselim olmaz noter onayli diyorsa gidip noterden onay yaptirma gerekir.
-
Katılım mail yolladı
-
Ve beklenen mail geldi