Ziraat Bankası 50 Avukat Alım Süreci
-
@pek12 aynen hocam ne isaretledigimi bile hatırlamıyorum o soruda
-
@pek12 tanıdık geliyo hocam ama ayrı bi soru muydu yoksa bi sorunun şıklarından biri miydi ondan emin degilim
-
Ne zaman aciklanir acaba ?
-
@avukatım bi sorunun şıklarından biriydi hocam bn bunu isaretlemiştim.
-
@avukatım hocam iflasin hukum ve sonuclarindan da soru vardi hangisi yanlistir diye arkadaslarla konusurken aklimiza geldi siklardan biri muflisin mallari uzerine hicbir sekilde tasarruf edemeyecegiydi galiba sinirlandirilir demiyordu
-
Biz 4 kisiyiz bu sinava giren ve 100 105 arasi netlerimiz hep yigilma olacak bu aralikta diye dusunuyorum
-
@av.ssualp genel yetenek ve ingilizce cevaplarını çıkardinız mı hocam?
-
@pek12 genel yetenek cikardik hocam ingilizce de de 8 soru aklimiza geldi geri kalan 12 yi yanlis saydik
-
@av.ssualp ingilizcede niye o kadar mutevazi davrandınız sizin 110u zorlar bence rahat olun
-
@pek12 hocam ankara benimki ya 80 alti kurtarmaz 80 yapmiyor bnmki 75 civari ediyor keske izmiri istanbulu yazsam mulakat hazirlanirdim ama imkansiz yani en iyi ihtimal sinirda kalirim en dusugu hesaplarim hep ustu gelirse oyle sevinirim basta sevinmeyeyim diye
-
@pek12 ceviriler kac taneydi peki hocam hatirliyor musunuz onlar kolaydi sanki ama sayiyo hatirlamadm
-
@av.ssualp 8 tane paragraf sorusu vardı ona eminim de ceviriyi hatirlayamadım. Hukukta 60a tamamladınız mı soruları?
-
@av.ssualp ankarada girdim ben. Sinava giren birsuru kisi erken cikti yani sinavi cok takmadilar hakim savcılık telaşından. Istanbul ve izmirden de çok kişi var basvuran azımsanmayacak kadar hem de. Umutsuz olmayın netleriniz bana gore oldukca iyi.
-
@pek12 yok hocam hukuk da 55 de kaldi ankarada giren cok olabilir ama bizim istanbuldaki okul kucucuktu ne giris ne cikis kalabalikti istanbulda girenler genelde izmir istanbul bursa tercihi yapanlar sinava girenlerin yarisi ankarayi yazdi emin olun daha once girenlerde izmir ve istanbul en dusuk taban puanlarin oldugu iller oldugunu soyluyorlar sizin sansiniz cok olur ki bu benim son sansim yastan oturu diger sinava giremeyecgim ona uzuluyorum sigorta sirketlerine cv biraktim ama daha arayan soran yok
-
Beni kurtarirsa ing ve gy kurtarir eger sorular esit puansa tabiki
-
@av.ssualp hocam sınavı bekleyin ama kurum istiyorsanız iş bankasına da cv yollayin kosullari iyi ve kideme bakarak mulakata cağırıyorlarmış duyduğuma göre. Kıdeminiz olduktan ve isi bildikten sonra giremeyeceginiz yer yok. Bu arada Ziraatin eski avukatı bana kazanırsan en fazla 5 yil kalıp serbest avukatlığa geçmeni öneririm dedi yani ziraat de olsa çok gözümüzde büyütmeye gerek yok
-
@av.ssualp aynı sekilde alandan yaklaşık 25 yanlış bekliyorum çok calıştım ama ters köse oldum.
-
@pek12 sirket tecrubesi istiyorlar hocam buyuk sirketler ben ziraati oyuzden istiyorum zaten factoring firmalari sigorta vs o tarz yerlere cv biraktim aslinda ziraat cv mde olursa daha iyi olur tabi isci avukattim yillardir okadar komik ucretler veriyorlar ki cumartesi mesaisi dahil ziraati oyuzden de istiyorum
-
@av.ssualp anladim hocam insallah olur, olmadı kurumlar ve hakimlik var son bi kez denersiniz bu isler belli olmaz... bu arada aval sorusu poliçeyle ilgili hangisi yanlıştır sorusunda a şıkkı policede aval alonj uzerine yapilır seklinde gecen bir şıkmış ama cevap ne onu bilmiyorum belki siz o şıkkı işaretlediginiz için aklinızda kalmıştır..bir de cevap olarka üzeri çizilmiş çek gecersizdir seklinde bi cevap işaretlediniz mi?
-
@pek12 hakimlik girmem hocam ya ben istanbul izmir gibi sehirlerde rotasyon olmadan performansima gore yukselebilecegim gelisime acik bir iste calismak istedigime karar verdim hakimligi istemiyorum artik elendik elenecegimiz kadar demekki eksigiz bir konuda cizgili cek olayini arkadasa sordum evet vardi dedi eger ifade buysa isaretlemisimdir heralde ama inanin hic hatirlamadigim icin acaba baska sikki mi isaretledim demiyor degilimsiz dernek zorunlu unsur demistiniz arkadaslar oyle bir soru yoktu diyorlar ama onu hatirliyor musunuz