VMY duyumu
-
Test sınavı olacağına ben hiç ihtimal vermiyorum, çünkü kurum o kadar rahatsızdı ki 2013de test sınavıyla aldıklarından.. Aynı topun altına bir daha gireceklerine hiç ama hiç ihtimal vermem, almasınlar da zaten, vdk'ya test sınavıyla gireceğimize hiç girmemek daha iyidir, sonra işkence olur o meslek bize
-
@satrab ben test sınavına falan takılmıyorumda bu 5000 kişinin çok büyük bir kesminin paralelci oldukları söyleniyordu. zoruma gitti artık kamuda ihraçlar bitmiştir demeleri
-
@Kant biz atanmak istemiyoruz zaten fantazi olsun diye gelip formda bir duyum varmı diye bakıyoruz.ötede oyna hadi aslan
-
@ncbb hocam ben yönetici değilim. İşsizlikten foruma sarmış biriyim, beni saymasan da olur
-
@odtüsbky haha gönlümün yöneticisisin o zaman kardeşim
-
@satrab VMY duyumu içinde söyledi:
Test sınavı olacağına ben hiç ihtimal vermiyorum, çünkü kurum o kadar rahatsızdı ki 2013de test sınavıyla aldıklarından.. Aynı topun altına bir daha gireceklerine hiç ama hiç ihtimal vermem, almasınlar da zaten, vdk'ya test sınavıyla gireceğimize hiç girmemek daha iyidir, sonra işkence olur o meslek bize
pareto başlarda efsane alımdan falan bahsetmişti.Ondan bir umut testte diretiyorum
-
@ncbb aga tartışmayı okumadım sana güveniyom dondurdum hesabını
-
@aliveli İyi yaptınız, bu sayfada ilk kez birine eksi işaretledim bundan da hiç hoşnut olmadım açıkcası
-
@aliveli kardeşim tövbe haşa küçük tanrı gibi davranıyor sanki bi o hazırlanıyor sınavlara
-
@ncbb Aklımdakini yazmışsınız 'küçük tanrı' Küfür gibi bir iki psikolojik tahlilde ekleyesim geldi de buraya onun negatifliğini yansıtmak istemiyorum
-
İlansizlik tan millet birbirini yiyor her sayfada.bakıyorsun acaba duyum mu var sonunda geliyor mu diye ama nerde anca boş laf.
-
En yakın arkadaşım 2013 test sınavıyla VMY oldu.Şu an Konya'da. Gayet iyi, parasını alıyor, sınavlarına giriyor. Kurum içinde o zaman aldıkları diğer fakülte mezunlarını da sindirmiş kurum, yani hazmetmiş bünyesine katmış. İşin özü bir yere girdikten sonra hiçbir kurum sizi tak diye kapının önüne koymuyor.
-
@AlpEren zoruma giden de bu zaten
-
@ncbb hocam aynı histeyim. Utanmazlık, zalimlik ne dersen de, göz göre göre yediler hakkımızı
-
Allah mutlaka o paralelcilerden çıkaracaktır.
-
@paretowilfredo hocam yokmu bir gelisme
-
VMY ilanı duyum yok mu arkadaşlar ?
-
varsa duyumunuz alırım bir dal
-
@paretowilfredo hocam son ihraclardan vmy alimi hakkinda ne dusunuyorsunuz 700 kisilik ilan gelmesi hayalmi ? Diger sorum şu tasarrufa gidilecegi soyleniyor bu bizim kpss a grubunada yansirmi ?
-
Test olmasını temenni ediyorum :)))