VMY duyumu
-
@ilanbekleyenadam Nerde ya bu ilanlar. Referandum tarihi de belli oldu
-
vmy hakkında olumlu gelişmeler var mı? 2017 kpss değildir inş.. öyle diyen tandııklarım var da
-
var mı duyumu bilgisi olan KPSS öncesi gelir mi ?
-
Yok mu dostlar duyum; puanlar yanmak üzere? @Sucuklu_Oralet @paretowilfredo
-
Diğer ilanlar ve kurumlara bakınca KPSS sonrası olması yüksek ihtimal. Kurumlar ohal kalkmasını ve 2017 de temiz alım planlıyor KPSS öncesi gelmeyeceğini düşünüyorum. İnşallah gelirde ben yanilirim
-
inşallah dedikodular doğru çıkar da baştan aşağıya dağıtırlar vdk'yı. bu kadar saçma sapan bir kurum olamaz.
-
@siyah-kırmızı sende vmy sin demek allah sabır versin yeterlilik gecmeme ragmen kpss calısıyorum artık gerisini siz düşünün vmy son tercih olsun
-
@azziizz niye öyle dedin yav vmy nihai hedefimdi benim.sayıstay mülakatını geçsem gene de girecektim
-
@arthur-smithes valla sayıstaya kazandıktan sonra vmy gelınce mıllet baya güler sana.... 2. pro 400 kişi başladı 3 yıl sonraki yeterliliğe 200 kişi girdi sadece geri kalan 200 kişi kactı.. 1. promosyon ve 3 . prmosyonda oyle amacın yemınlı malı musavırlıkse girilir sadece başka türlü sokağından bile geçmeyin.. Bir şey sormak isteyen özelden soru sorabilir detaylı anlatırım..
-
@müzmin-öğrenci sayıstay denetciliği diye bir mesleği şahsen ben 3 seneden beri biliyorum.vergi müfettişliği üniversiten birden beri hayalimdir.yeminli mali müşavirlik olayı sayıstay denetcileri içinde geçerli.neyse bakalım kısmet ama hala nihai hedefimdir vmy
-
İlan duyumu var mı vmy olup da tekrar kpss'ye hazırlanan arkadaşlar size gelen?
-
@müzmin-öğrenci senin hedefin ne vmy yi bırakıp guy mhuy mu olacaksın
-
@köyün-ağası iki kere yetkiden kalıp düz memur olan arkadasım bıle var .. merkez uzmanlık ıcıın ugrasıyorum ben guy değil
-
@müzmin-öğrenci hayırlısı olsun vmy yi hayal etmeyelim o zaman
-
@müzmin-öğrenci kurumun çok hatta aşırı resmi olduğunu görünce burda nasıl nefes alıyorlar diye düşünmüşümdür hep:) İki tane tanıdığım ikisi de sizin gibi sakın diyor.Yeniden bu yıl ki puanımı alabilirsem,ilan da gelirse tabii ki kaynak fikrinizi almak isterim.
-
sayın bakan yakın zamanda uzmanlık ve müffetişlik alımı yapılacağını açıklamış.hangi uzmanlığı kasdettiğini bilmiyorum ama müfettişlik ilanı kpss öncesi gelecek gibi
-
Yakın zaman dediği muhtemelen sınavlar için ilana çıkılan eylül ekim ayları heralde. Özellikle vmy ve mhuy un kasım veya aralıktan önce sınav açacağından hiç ümidim yok malesef.
-
@tuntirikos bakan daha öncede uzman ve müfettiş alacağız demişti ancak tarih belirtmemişti.şimdi yakın zamanda demesi en geç mayıs gibi ilanın geleceğinin habercisidir.
-
@arthur-smithes Valla kardeşim ben de özellikle mhuy ve vmy bekliyorum ancak rutin olarak kasım ve aralıkta sınavlar açılıyor, temmuz-ağustosta sınav açıldı mı daha önceden hiç bilmiyorum. umarım yanılırım öne çekilir sınavlar. Bir de referandum sonrası siyasi gelişmeler ve ülkenin içinde bulunduğu durum da etkileyici olacaktır, dilerim kabus gibi bi sene sonrasında herşey yolunda gider.
-
ben de temmuz agustos gibi olacağını tahmin ediyorum