Mesleki Yeterlilik Kurumu Mülakatları Neden Açıklanmıyor?
-
öyle bi hal aldı ki açıklanırsa şaşıracağım artık
-
DPB uzman yardımcılığı açıklandı arkadaşlar, sırayla hepsi gelecek diye düşünüyoruz. İstihdam Uzman Yardımcılığı, TRT mali denetçilik ve yönetim uzmanlığı, Afad uzman yardımcılığı, Spor Uzman Yardımcılığı ve burası.
-
Yeni hafta yeni umutlar beklemedeyiz
-
Bu hafta da umutsuzum ama inşallah yanılırım
-
Bugün de bitti.
-
Aldığım duyumlara göre mülakata katılanların hepsinin güvenlik soruşturması yapılıyor. Tek tek her adayın bulunduğu ile dosyasın gönderilerek derinlemesine inceleme yapılıyor, yakın zamanda mülakatın açıklanmayacağını düşünüyorum.
-
Bu ileti silindi! -
yahu tek tek her adayın gönderiliyor, tamam da biri bitince diğeri mi gönderiliyor? hepsini aynı anda gönderip bakılması bu kadar mı zor ?
-
Artık açıklansın lütfen.kaç ay oldu bu kadar uzaması ilginç
-
@paretowilfredo hocam yeni bir duyumunuz var mı bizim için?
-
Bu kurum beni dert sahibi etti bekle bekle nereye kadar
-
Vardir bir nedeni
-
@kamu657 biraktigimiz gibi kardesim artik prosedur gerisi.
-
"08-09 KASIM 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen mülakatlar sonucu MYK Kişi Havuzuna dahil edilmeye hak kazanan adayların listesi." Bunu 1 haftada açıklayabiliyorsan, uzm.yrd. da bakanlıkta öylece bekliyor sanırım.
-
@AlimAydamak hadi ya onu açıklamışlar yani nedir bu çektiğimiz arkadaş
-
Vay be biz öylesine bekliyoruz demek ki
-
daha kaç khk bekleyeceğiz acaba
-
Bu hafta da bitecek anlaşılan
-
İş müfettişliği de varmış ya ÇSGB de bekleyen o açıklanmadan biz hiç beklemeyelim bile bence önce onu açıklarlar
-
Kimse söylemediyse ben belirteyim çsgb nın başında hakikaten gördüğüm en basiretsiz bakanlardan biri var. Bu adamın yanılmıyorsam hayatta tek başarısı malum kişinin sınıf arkadaşı olması. Ve iyi kötü diploma alıp bir hastane sahibi olması.Bir dediği bir dediğini tutmuyor. Gelişmelerden habersiz. Az önce Tv de izliyorum. şuraya buraya YAMA yapacağız ( taşeronlarla ilgili düzenleme hakkında) sonra da 657 de reform 4a 4b 4c de reform yapacağız diyor. Bir ülkede 10 yıla bir reform yapılıyorsa hala istikrar kelimesini nasıl cümle içinde kullanabiliyor anlam veremiyorum.
Bu kurumlarda bu gibi yaşını başını almış kurumun gerektirdiği niteliklere sahip olmayan kişiler iş yaptığı sürece, Türkiye ne büyüyebilir ne kalkınabilir. Siyasi hesaplarla bakanlıklara yapılan atamalar, kurumların daha fazla yıpranmasına neden oluyor.Sonuç,işte tam da bu yüzden mülakatlar açıklanmıyor. iş bitirici bir insan yok ki tepede.