Geceye Bir Şarkı Bırak
-
@onuktekin "yazılan geliyor sağ olan başa" ne güzel söylenmiş. Bir güçlükle karşılaştığımda bu kısım gelir aklıma. Teşekkürler paylaşım için:)
-
@onuktekin spotify sponsorluk verirse neden olmasın
-
-
@kussesi rica ederim hocam. Ben de pozitif bakışınız için teşekkür ederim. Hep karamsar dinlemişim şimdi farkettim.
-
@agor ahahahaa güzel olur aslında. "Bu Hafta Ty Forum'da en çok dinlenilenler" gibi listeler hoş olurdu :))
-
...
Gözyaşına dök yağmuru
Düş uçacak bahara doğru
Yollara açılıp konuşacak
Mutlu edeceğim yokluğunu....
Aşk'tır ölümden güzel olan,
Bak ve gör yaşam düşlerdedir. -
@kussesi konunun tekni yönünü bilmiyorum ama beni dinlendiren,sakinleştiren,iyi gelen türk sanat müziği parçalarının çoğu ya hüseyni makamı ya da rast makamı çıkıyor. Baş ağrım geçti dinleyince
-
@paretowilfredo Orta okul dönemlerimde tanış olduk. Kasetler vardı. Müzik setlerinde kopyalardık. Walkmende dinlerdik :)) Neyse sonra cd çalar geldi ardından mp3 calar simdi spotify of iyice yaşlanıyorum Ben lisedeyken grup dağıldı. Murat Çelik'i daha çok severim. Şunu şuraya bırakayım:
https://youtu.be/mO5EmFkJ40c -
@onuktekin üstat böyle detayları buralarda çok dillendirip yaşı belli etme derim ben gençsin daha genç
-
@onuktekin *teknik
-
@agor hakikaten ya :)) bak bu bile yaşlanma belirtisi yaş umursanmamaya başlanıyor :))
-
@onuktekin Vay be. Zaman nasıl da geçmiş dostum Aynı silsileye müşahit yazın beni de ve tabi @Agor 'u da
Ben Yılmazyıldırım'cıyım, belki özgün tarzından belki ürettiklerinde ki bohemden, bilmiyorum. Sigara gibi eserleri ve dahi okuma şekli.
Şununla devam edeyim ben de madem;
-
@paretowilfredo çok sakin takılıyorsunuz üstat ama siz, ben bu başlıktan şarkı açmaya bazen korkuyorum, burada paylaşılan şarkılar sigarayı neden bırakmamak gerektiğinin cevapları olarak paylaşılıyor sanki
-
@agor 'cuğum ne yapalım karakter dinginliği belki. Tabi ruhumuza sinmiş gediklerden de olabilir bu. Duman dolaşacak çok kanal buluyor ruhumuzda
-
@paretowilfredo Murat Çelik ile Murat Yılmaz Yıldırım farklı şekillerde kendi içlerine yöneldiler. Bu yüzden ayrıldılar. İkiside farklı derinliklere götürüyor insanı. Dinleyen herkeste bir ayri hikayesi vardır bu şarkıların.Güzel yıllarmış be Şimdi çok nadirdir dinlediğim. Murat Çelik dinliyorum arada sırada da Murat Yılmaz Yıldırım'ı yıllar sonra bu gece dinledim. 3-5 gün daha dinlerim şimdi
-
@paretowilfredo bir tane de keyifli bir parçalarını paylaşalım
https://youtu.be/vYIE_Z5dPC0 -
@onuktekin Benim de aklıma sabahtan @otuzyılsavaşı düşürdü zaten sağolsun
O vakit ben yine aynı dinginlikle kapanışı yapayım dostum.
-
@paretowilfredo ahh Barış abi ahh. Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatsın. Bir sürü çocuğun hayatına,ruhuna dokundu rahmetli. Açınca yüreğim sızladı.
-
@onuktekin Sızlamaz mı dostum. Klişe olacak belki ama Güzel adamlar bir bir gidiyorlar. Ancak bu kadar güzel bir ağıt olurdu sanırım rahmetlinin ardından.
-
@paretowilfredo "Bindiler de çektiler gittiler, o iyi insanlar , o dünya güzeli atlara ... O yiğitler , o her birisi kaplan örneği şahinler, o ceren gibi atlara bindiler de başlarını aldılar gittiler. Bir daha, bir daha hiç gelmeyecekler. Hiç hiç hiç! Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.Şu dünyanın yaşaması müşkül hal ilen. Bin iyiyi bir kötüye kul eden..." İnşallah Adam Olmuş Çocuklar oluruz bir gün. Bu güzel duyguları yaşatanlardan Allah da razıdır inşallah.Hayırlı geceler olsun dostum.