Geceye Bir Şarkı Bırak
-
-
-
-
İşte tam böyle tertemiz delirmek istiyorum.
Geceye bir şarkı bırakalım.( Altyazılı )
-
Aramıza girmiş dağlar, denizler
Gelemem diyorum,
Sen gel diyorsunKar yağmış yollara, örtülmüş izler
Bulamam diyorum,
Sen bul diyorsunSanma bu sevgimiz sence yaygara
Ne dertler bıraktın öf öf, hep sıra sıra
Sen yoksun ya böyle ıssız Ankara
Sensiz Ankara
Duramam diyorum öf öf..
Sen dur diyorsun(Şarkıdaki Ankara kelimesi bana her ne kadar özlem duyulan sevgiliyi değil de kurum sınavlarını hayirlatsa da güzel şarkı)
Sevgili @möözun 'ün de dediği gibi tertemiz deliriyoruz
-
Sevgili @keciburcu , hunimi seninle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum
-
@möözun teşekkür ederim dostum yandirdi kalbimi bu nazik davranışın. Bu şarkıyı seninle paylaşmak isterim
-
Sessizce uykuya dalarken..
-
Akşam olurken..
-
-
-
Bu şarkının içinde bulunduğu albüm ders çalışırken çok iyi gidiyor. AC-DC şarkıları için yaptıkları albüm de çok güzel. Gerçi bu grubun neredeyse bütün parçaları ders çalışırken iyi gidiyor
The Buddha Lounge - Metallica: http://www.youtube.com/watch?v=Y3rilMuH6OE&list=PLT_-kikpBXD0bDGNmcwXDFSmQEZB-FD9_ -
Kaymakamlik sinavina 1 hafta kala; Müslüm Gürses -Tutamiyorum Zamanı
-
@elbetbirgün Hoşgeldiniz efendim yeniden, sizi burada görmek ne güzel devlettir
Görüyor ve arttırıyorum....
-
-
@paretowilfredo yaa teşekkür ederim efendim var olun “Ah Bu Gönül Şarkıları” nameleriyle eşlik ediyorum ...
-
@elbetbirgün Ne iyi ettiniz, var olasınız
Ben de bir yalan öykü ile devam edeyim efendim madem. Yalnız iki kelimesinde gizlenmiş, aslında sayfalar dolusu yalan saklar bu melodi.
...
-
Balataları yaktım iyice
https://youtu.be/jofNR_WkoCE -
@paretowilfredo
Bu dünyadan başka bir dünya yok, arama.
Senden benden başka düşünen yok, arama!
Vazgeç ötelerden, yorma kendini.
O var sandığın şey yok mu, o yok arama!Ömer Hayyam bu dizeleriyle çok güzel anlatsa da, peki gerçek ve güzel olan hiçbir şey yok mu?
-
@elbetbirgün Ne güzel dediniz efendim öyle Hayyam'ın diliyle. bilmeden bir yalanın başka perdesini koymuşsunuz sahneye var olasınız. Hayır yok malesef dost insan, çünkü bir şey ya vardır ya yoktur. Sevgi, dostluk bunlar var ise yüreğimizde yeri bâki olacaktır. Sizin dostluğunuz gibi. Gel gelelim böyle bir şeyin bir kısmı yalan ise, hepsi yalandır ve hiç olmamıştır efendim. İşittiği yalanları içselleştirmeye, meşrulaştırmaya alışmış olan, gayet tabii zaman içerisinde söylemekte de ustalaşır. Hep söylerim, herkes bir gün yüzünü dengine döner. Yüzleşmek gereken hakikat bu ve yapılması gereken her şey bu hakikat üzerine kurgulanmalı.
Ben de Hasan Hüseyin dizelerinin şahane bestesi ile bahsi kapayayım efendim.
...