Geceye Bir Şarkı Bırak
-
@otuzyılsavaşı bu cover da bir başka güzeldi ya
Türkler yaparsa böyle güzel yapar alttaki bir yorum harika "bu seneki trt payını helal ettim" -
-
@north-remembers @otuzyılsavaşı Buna ne diyorsunuz :)) https://www.youtube.com/watch?v=G5q0rXcNf5g
-
Başlığın adına GoT mu eklesek ne yapsak? Güzel çalışmalar var ama, paylaşımlar için teşekkür ederiz.
-
@agor Güzel dizi ve izlemeyenleri baharda büyük bir spoiler yağmuru bekliyor
-
@onuktekin Rickon şarkı çok güzel olmuş sahneyle. Şehzade mustafa ölüm sahnesinde de çalmıştı hüzünlere sevk etti yine...
-
@agor daha da güzel çalışmalar var paylaşmaya devam edeceğim spoilerden kaçınarak
-
...nefesin havada altın tozu...
-
Diziyi izlemiyorum, biraz önce mutfaktaki televizyonda duydum bu marşı, insanı harekete geçiriyor.
-
@north-remembers Rickon da cahil gibi öldü ama ya :))
-
@agor Grup Yorum söyleyince ya da onlardan dinlenilince başka böyle söylenince dinlenince başka oluyor :)) Ambalaj çok önemli :))
-
@onuktekin Grup Yorum'dan kendim açarak hiç dinlememiştim de kulağıma tanıdık geliyor bu melodi demiştim televizyonda duyunca, sanırım kendim açarak dinlemesem de okulda bir yerlerde kulağıma çalınmış. Marş ile ilgili tartışmalar varmış, bir marş üzerinden de kavga eder olmuşuz, iki hali de güzel bence, yeter ki insanın içinde insan ve toplum sevgisi olsun. (Yazarken aşırı hümanist yaklaştığımı fark ettim, çekindim fakat ne diyeyim, hümanist olmaktan bizi utandıranlar utansın :(.)
-
@agor Ah hocam ah söylenecek çok şey var da... İşte... Ne desek boşuna. Bak şimdi hangi parça geldi aklıma :))
https://youtu.be/32wAuElFy9o -
@onuktekin evet ben ondan daha iyi şeyler bekliyordum üzdü açıkçası
-
@onuktekin
diziyi henüz izlemediğim için pek bir şey diyemiyorum ama final yapınca izleyeceğim:) ayrıca ben lostçu'yum :)) -
-
...
Bazen kızıl kanda savaş olursun
Bazen zeytin dalı barış olursun
Nasıl anlatayım?...
-
Tiktok isimli bir uygulama çıkmış millet dans edip video atıyor bağımlılık yaptı. Bir de baya yeni şarkı keşfettim.
-
Remix hali daha çok bilinir, hoştur da ama benim için bu hali daha güzel.
-
Fani kurmuşsun temeli
Bilmem sana ne demeli
Koca Mustafa Kemal'i
Yedin yine doymadın mı?