Geceye Bir Şarkı Bırak
-
-
-
@alpha estagfirullah hocam. Bana gore cok gencsiniz, Allah uzun, saglikli, mutlu ömür versin insallah
-
@sbf1983, içinde söyledi: Geceye Bir Şarkı Bırak
@alpha estagfirullah hocam. Bana gore cok gencsiniz, Allah uzun, saglikli, mutlu ömür versin insallah
Amin hocam Allah razı olsun.cümlemize inşallah
-
-
-
-
-
-
@alpha Bu klibi çok izlerdim küçükken dostum, hep de böyle basit bir sebeple bir şeyleri kaçıracağım korkusunu taşırdım. Sınav vs. gibi. Derinden etkilemiş beni
-
@alpha hocam bir parca daha 4 oldu
-
@alpha hocam bir parca daha 4 oldu
Heheh hocam ya.tamam sıra sizde artık
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Geceye Bir Şarkı Bırak
@alpha Bu klibi çok izlerdim küçükken dostum, hep de böyle basit bir sebeple bir şeyleri kaçıracağım korkusunu taşırdım. Sınav vs. gibi. Derinden etkilemiş beni
Ya bu şarkıyı abimle çok dinlerdik biz.ara ara açarım böyle
-
@alpha benim abim de 4 yas buyuk benden doktordur kendisi. Ikimiz de ankarada okuduk. onun arkadas cevresi benim de cevremdi.cok kral arkadaslari vardi. abiler baskadir hocam, suan izmirde gorev yapiyor hakkini odeyemem...
-
@alpha benim abim de 4 yas buyuk benden doktordur kendisi. Ikimiz de ankarada okuduk. onun arkadas cevresi benim de cevremdi.cok kral arkadaslari vardi. abiler baskadir hocam, suan izmirde gorev yapiyor hakkini odeyemem...
Kesinlikle öyle.bi kardeşim o var zaten şükürler olsun.biz çok kavga ederdik ama ortak yönümüz çoktur itiraf edemesekte
Bu şarkıda birlikte vakit geçirdiğimiz zamanlardandır -
Su medeni usul sorularini bir bitireyim kafa kalirsa() repertuarimdan bir seyler paylasmaya calisacagim.
-
Su medeni usul sorularini bir bitireyim kafa kalirsa() repertuarimdan bir seyler paylasmaya calisacagim.
Sizden önce davranmam lazım
-
-
-