Geceye Bir Şarkı Bırak
-
Ağlama anam
Ey garip gönüllüm kara kaderlim
Kaderşne küsüp küsüp ağlama
Kaderin elinde gönlü kederlim
Kaşlarını asıp asıp ağlamaFelek şu halımı bilmedi deyi
Dünyada muradım olmadı deyi
Daha da bu çilem dolmadı deyi
Deli deli esip esip ağlamaAğalama anam ağlama
Yüreğimi dağlama
Bende çektim felekten
Felefe gönü bağlamaDertli anam yandı sinem
İnsanım dünyaya geldim diyerek
Derd ü çile ile dondum diyerek
Sessiz sessiz susup susup ağlamaBen bir garibim kuluyum hakkın
Seyreder alemi o bize yakın
O ölmez yiğidi unutma sakın
Umudunu kesip kesip ağlamaAğlama anam ağlama
Yüreğimi dağlama
Ben de çektim felekten
Feleğe gönül bağlamaDertli anam yandı sinem. Neşet Ertaş
-
@onuktekin oluyor klavyenin azizliği ben de çok cefasını çekiyorum otomatik düzeltiyor. Nisan 2019 sabırsızlıkla bekleniyor bakalım.
Ateş ve buzun şarkısı nasıl son bulacak merak içerisindeyim. -
@north-remembers
Jon kendini feda edip bir sonraki night king olacak. Jamie de onunla olacak bir ihtimal.Dany ise Seven Kingdom'un başına geçecek. Böyle bir şey okudum Reddit'de -
@onuktekin lütfen olmasın böyle bir şey o taht jon'un hakkı gerçi doğru da olabilir. Kitt sonu beklenilen gibi olmayacak demiş. Yaşlı dede bizi üzecek galiba
-
Spoilerı acilen durdurun, başlığı kitleyeceğim yoksa. Daha izlemedik diziyi, neler olacak bitecek bizi bitirdiniz burada.
-
@agor nasıl yaa hiç izlemediniz mi ama kaç yıl olmuş yani bilmiyordum çok da spoiler sayılmaz bence diziye başlamadığınız için ama Ned Stark'ı çok seveceksiniz bütün sezonlar boyunca onu söyleyeyim
-
@north-remembers genelde böyle iyi dizileri final yapınca baştan sona izliyorum hocam, bir de vakit bulamadım öyle uzun uzun diziye ayıracak da bakalım hayatımız düzene girsin, izlenecek diziler listesinin başında yer alan dizilerden biri olan GoT'a başlarım sanırım.
-
@agor siz de haklısınız hocam en güzeli bittikten sonra izlemek bence de ama GoT gibi bir klasiğin bağımlısı olduğum için her sene bekledim ne zorluklarla
-
@north-remembers hocam bence böyle olursa efsane olur. Dany'yi kimse durduramaz Jon Night King olursa. Diğer türlü bu ak gezenlerin durdurulması çok zor. Ama genele bakınca bu ak gezenler davalarında çok haklı. Spoiler alert Ejderhanın birini aldılar ya ben içten içe sevindim :))
@Agor katil uşak hocam :)) -
@onuktekin
##########spoiler################
yani öyle olursa evet zaten çocukları da olacak önlerinde artık kimse duramayacak diye düşünüyorum o taht o ikisinin hakkı hatta jon daha önce gerçi dany de halası ama işler karışacak baya. Jon azor ahai olacak gibi geldi bana. Kehanet, küllerinden yeniden doğacak olan bu kahramanın ''büyük fedakarlıklar'' yaparak, akgezenleri bitireceğinden bahsediyor. -
@north-remembers bakalım görelim hocam. Nisana kalmaz sızdırırlar bence
-
@onuktekin kesin sızar geçen sezon ilk 3 bölüm sızmıştı zannedersem göreceğiz
-
-
@north-remembers yanliş oldu
-
@onuktekin ahahahahaahahajsjddjdjdjshs çok iyiiii
-
-
...
https://www.youtube.com/watch?v=EhIBTqhkVW8
...
Bulutlar geçiyor : haberlerle yüklü, ağır.
Buruşuyor hâlâ gelmeyen mektup avucumda.
Yürek kirpiklerin ucunda
uzayıp giden toprak uğurlanır.
Benim bağırasım gelir :
— «P î r â y e ,
P î r â y e !...» — diye.Nazım Hikmet Ran
-
You know I'm bad...
-
-
there's no place like home (LOST)
https://www.youtube.com/watch?v=NT_TOcgCjK4