Geceye Bir Şarkı Bırak
-
@onuktekin i am the highway de guzel hocam audioslaveden:)
-
@sbf1983, içinde söyledi: Geceye Bir Şarkı Bırak
@onuktekin i am the highway de guzel hocam audioslaveden:)
Travisin side ve sing parcalari da guzeldi ben o gunlerde kalmisim:)
-
@sbf1983 spotify da rahmetliler diye bir liste oluşturuyorum hocam :)) oraya atarım bunu da :))
-
@sbf1983 hocam o yıllarda şu şarkıları dinlememin imkanı yoktu sıkılırdım :)) şimdi açtım çok sevdim. Evet yaşlanıyorum bu başlığa daha sık uğrayın hocam paylaşın bizimle
-
@onuktekin hocam yas ilerledikce insan daha soft seyler ariyor:) ben ankarada okudum radyodtu 103.1 cok dinlerdim radyo vizyonda rock station vardi sanirim.
-
@onuktekin hocam dolores oriordani da ekleyin bence the cranberriesden:)
-
@sbf1983 Gerçek bir İrlandalı gibi öldü. İntihar etmedi ama küvette alkolü fazla kaçırınca küvette boğularak öldü. Huzur içinde uyusun :)) ekleyim hocam iyi dediniz
-
...
Gitme dediler.
Bilmiyor muydu onu bekleyen ihaneti?
Göze almadı mı bile bile susuz bir şehadeti.
Hak için, haksızlığa başkaldırı için, adalet için.
Bugün kuyuları tutan yezidlere karşı suskunluğumuz neden o vakit?
Sustukça biz, daha da derinleşecek kötülerin kötülüğü,
Her çalınan ruh, tüketilen kişilik, sindirilen cesaret birer Kerbela gibi saracak ömrümüzü.
Unutma.
Bu yolculuğun gayesini ve başın ne uğruna yola koyulduğunu asla unutma....
-
-
-
-
...
"Yezid'in güçleriyle karşı karşıya gelindiğinde, Hz. Hüseyin'in söylediği bir şey var. O kadar kıymetli bir şey ki… "Allah’tan korkun bana kılıç çekmeyin. Benim kanım size helal değildir. Çünkü ben, Peygamber'in kızı Fatıma'nın oğluyum. Büyük annem Hatice, Hz. Peygamber'in hanımıdır. Babam Hayber kahramanı Ebu Talip oğlu Ali, büyük amcam Allah'ın Aslanı Hamza'dır. Bir bakın kimim ben, kime kılıç çekiyorsunuz. Allah'ın elçisi Peygamber'in benim ve ağabeyim için 'Bunlar cennet ehlinin ulularıdır' dediğini duymadınız mı?"71 veya 300 kişi, Yezid'in tarafından kendisinin tarafına geçer. Sonra o feci hadise gerçekleşir. Hz. Hüseyin'in tarafında, çadırlarda çocuklar var. Üç gün kimse içecek su bulamamış. Ali Asgar, susuzluktan ölmek üzere... Onu gösterir, "Bakın çocuk! Susuzluktan ölmek üzere!" der. Ali Asgar'a su gelmez, Yezid'in tarafından cevap olarak ölüm gelir. Hz. Hüseyin’in altı aylık oğlu Ali Asgar, bir okla Kerbela'nın en küçük şehidi olur. Bunun üzerine söz biter, Hz. Hüseyin Efendimiz ve yakınları hayatları pahasına mücadeleye başlar. Ölüm korkusu, dünyevi kaygılar geride bırakılır. Sonuç, tabii ki şehadet! Hz. Hüseyin'in cesedi parçalanır, kendisinden bir parça Şam'a doğru yola çıkarılır."
...
Mahmud Erol Kılıç-Kerbela
...
...https://youtu.be/yo15dY4Uw1A
...
...
https://youtu.be/6lsxkWDzyzQ -
-
Farkli türlerden de olsa insanlarin en cok anlasabildiklerinin basinda sanirim müzik geliyor. İnsallah savassiz, cikarsiz, sadece iyilerin kazandigi hatta kotulerin kalmadigi bir dunya birakiriz yeni nesillere. Forumda ufak seylerden bile insanlarin tartistigini gorunce sunu dusunuyorum: icimizde haksizliklara karsi aninda tepkimizi gosterme egilimi var ama empati kurmadan acele ediyoruz, anlamaya veya biraz zaman vermeye calismiyoruz. Bazen susmak en iyi cevap oluyor incitmeden...Bazen iki hatta üc kere dusunmek gerekiyor; yazarken, konusurken. Hepimiz insaniz hatasiz kul olmaz...ama kırılan kalp tamir olmuyor...hayirli aksamlar herkese:)
-
-
-
Gecenin üzerine bulut çökerken terkedilmiş âşıklardandık.
-
Erdal Erzincan - Yaram Var Benim
https://www.youtube.com/watch?v=jcJ0RGz1VtI -
Neden yılda, iki yılda bir veya iki tane çalışma çıkarıyor acaba Doğa İçin Çal. Zor olduğu için mi başka bir neden mi var? Çok başarılı işler oysa ki.
-