Geceye Bir Şarkı Bırak
-
Buluşacağız...
-
@elbetbirgün Neden dünya durur ve zaman mekan şaşar bir melodi başlayınca efendim?..
-
Ben de depresyondayim. En cok ben depresyondayim. Ben saksi degilim. En cok ben. @paretowilfredo @1umut @plansız
-
@1903bjk, içinde söyledi: Geceye Bir Şarkı Bırak
Ben de depresyondayim. En cok ben depresyondayim. Ben saksi degilim. En cok ben. @paretowilfredo @1umut @plansız
Seni de unutmayalim. Lanet olsun @otuzyılsavaşı
-
@paretowilfredo Bu şarkının üstüne de şarkı yok gibi ama Zeki Müren demişken şunu da bırakalım.
-
@plansız Bu da benim en sevdiğim adıyla müsemma @elbetbirgün dostumun bıraktığı eserden sonra.
-
@paretowilfredo belki de bir ukte efendim...
-
@1903bjk Depresyon forum ahalisine yasaklansın Bu işle biri ilgilenmeli
-
@elbetbirgün Hep bir soru. Hep bir cevapsızlık.
Çok övündüğüm hafızam sanırım en büyük cezam efendim.
E bunu da bırakmazsak olmaz şimdi.
-
@plansız Ben hep ümitvâr olun diyordum beni de kendilerine benzettiler -_- @1903bjk @otuzyılsavaşı özellikle bu iki arkadaş
-
Sorarım hepinize Ey ahali! Ey Romalılar!?
-
Gündüz kusagi kadin programlarinda herkes aglarken sunucu bi anda hoopppp “haydi oyuna” der de herkes 1 dk once aglayan kendileri degilmis gibi oynamaya baslar ya, bu sarkiyla herkesi o tarz bi oyuna davet ediyorum.
https://youtu.be/bzMkQKIsAYg
️️ -
@1umut Sandalyeden o kadar ani kalktım ki düşüyordum Yok oynamak bana göre değil tamam sakinim.
-
@1umut Bu neymiş böyle ya :)) ama dostum senin bu çağrın iyi oldu arabesk işi de senden başlamıştı yalnız itiraf edeyim ben şarkının sonunu getiremedim hatta birkaç saniyede kapattım
-
. . . . . . . .
-
-
@1903bjk Segure kakasa nugeste azdana mananga kinamo kazanda diganna :))
-
@plansız Antep yoresinde bi kina gecesinde duymustum ben de bu sarkiyi:))
Eglenceli bi eser aslinda,oynadikca aciyor insani:D kusum aydindan cika cikayi paylasicaktim da, bi kere pareto engellerim filan demisti,goze alamadim:( -
@1umut Gören de sanır ki Admin faşist. cık cık cık.
-