Geceye Bir Şarkı Bırak
-
@paretowilfredo sızıyor ama senin umrunda bile değil asıl sıkıntı olan içinde kanayanlar
-
bir de çello katkısı yapayım dostlar
şu süreçleri bitirebilseydim çello kursuna gidecektim
ah hayat izin vermedin çellomla buluşmayahttps://www.youtube.com/watch?v=xtIR3B_EZes
-
@otuzyılsavaşı Öğren dostum ben de perdesiz bir ensturmanla katkı sağlayabilirim o süre içerisinde. Perdesiz gitar veya ud olacak bu sanıyorum karar verme aşamasındayım şu günlerde. Tabi kararımda bi değişken daha var, yaylı bir ensturmana başlayıp başlamamakta kararsızım. Tellide perdelerden kurtulmak daha cazip görünüyor açıkçası kısa vadede.
-
@otuzyılsavaşı öğren öğrende erteleme işe girincede başka şeyler çıkıyor şunuda yapayım bunuda yapayım diye erteleniyor ben öyle yaptım şahsen hala esturman çalacağım
-
@otuzyılsavaşı Münacaat… Müthiş bir şiir, tam adı gibi her mısrası ayrı bir yakarış ve o sonu:
" Şimdi tekrar ne yapsam dedirtme bana yarabbi
taşınacak suyu göster, kırılacak odunu
kaldı bu silinmez yaşamak suçu üzerimde
bileyim hangi suyun sakasıyım ya Rabbelalemin
tütmesi gereken ocak nerde? " -
@paretowilfredo
inşallah dostum.. bilmiyorum bu yaştan sonra yapabilir miyim?
herhangi bir müzik eğitimi de almadım şimdiye kadar lakin nedense çello çalmak hep bir uhde olarak kaldı içimde -
@otuzyılsavaşı Dostum yüreğin ve ruhundan geliyorsa halledersin. Şöyle ki benim de bir müzık eğitimim yok kendimi yetiştirmem dışında. Okuyarak dinleyerek sadece kendime kattıklarım var. 2 ensturman var hayatımda. Güven kendine yapabilecek birisin sen.
Not: Nota bilgim yok yeni yeni biraz öğreniyorum.
-
@victory-carleone
hayatım ertelemekle/ertelemek zorunda kalmakla geçti zaten:)
bundan sonra artık.olursa.. siz de ertelemeyin hocam -
@Victory-Carleone lisede öğrenmeye kalkıp vazgeçmiştim, blok flütte
kaldım her an yana alabilirim onu ya da @otuzyılsavaşı hadi çello öğrenelim :))) -
@hayatım-sınav İşte sizden beklediğim duruş bu. Hadi yapalım. Perdesizle geliyorum ben de
Yaşıyorsak dostlar hiçbir şey için geç değil.
-
@paretowilfredo
eyvallah dostum.teşekkürler.ne güzel..
inşallah bu süreçler biterse bir ben varım artık bir de çellom olur yanımda :).eskisi gibi olamam artık -
@otuzyılsavaşı zaten erteledikçe kaybettim hep aslında ertelemeden de yapılabilir ama bunuda öğrenmek lazım galiba
-
@paretowilfredo telliler öğrenene kadar işkence olabiliyor ama, kemana merakıma ket vuracak derecede hemde en kötü ihtimalle flütle eşlik ederim sizlere
-
@hayatım-sınav E bi yan flüt yakışır bence O da olur.
-
@hayatım-sınav hadibakalım belki yıllar sonra geç öğrenenler olarak yada ertelenmişler isminde bir grubumuz olur dostlar bir araya gelip ara ara müzik yaparız tabi ertelemeden başlarsak
-
@Victory-Carleone @paretowilfredo ama lütfen olsun öyle bişey lütfen ama :)))
https://youtu.be/qSrL7iGSvUg -
@hayatım-sınav inşallah bu hatta olmayacak hiçbirşey yok
-
@Hayatım-Sınav @otuzyılsavaşı @paretowilfredo @Victory-Carleone Belki sizleri de şöyle dinleriz dostlar, neden olmasın ?
-
@plansız İşte buna kesinlikle Bağlamam ile katılırım Neden olmasın? Belki siz de solist olursunuz?
-
@paretowilfredo Sizi dinlemeyi isterdim :)) Sesimi ben bile dinleyemem bence Her genç kadar kısacık bir gitar geçmişim var, herkes gibi ertelemek zorunda kalınan Ama yeniden bir şey çalacak olsam gitar olmaz