26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani
-
Ne zaman açıklanır bilen, duyan var mı? önceki yıllarda 10-12 günde açıklamışlar 15 gün oldu.
-
Bu hafta içinde açıklanır diye umuyorum.Bugünde olabilir,Cuma günüde olabilir
-
Açıklandı. 48 kişi geçebilmiş. Başarılı olanlara mülakatta bol şanslar.
-
Muhasebeden kıyım yapmamislar anlaşılan yoksa 48 kişinin geçmesi olası değil : )
-
Arkadaslar puanlarimizi nasil ogrenebiliriz? Kazanamayanlar olarak
-
Çok şükür geçtik.Darısı mülakata.Kazanan arkadaşlara başarılar dilerim
-
Havluyu attık malesef hukuk eksiğimi muhasebeden tamamlarım derken muhasebe süpriz yaptı hakkımızda hayırlısı olsun.
Mülakata kalan arkadaşları tebrik ediyorum. İnşaallah bu sevinci mülakatta da yaşarsınız -
@kralex kardesim tebrik ederim muhasebeden son soruyu yapmadan gecmissin bir de. Helal olsun.
-
Sinavlari nasil okuyolar merak etmeye basladi sorular kolaydi bi muhasebe son sorusu zor o haric hepsini yaptim butun derslerde o soruyu yapmadan kazananlarda olmus belliki . Cevaplari butun kitaplarda ayni olan sorularin cevablarini bizde veriyoruz . Yazik vallahi yaptigimiz yola harcadigimiz emege sgk mufettisligide ayni oldu . kazanan arkadaslari tebrik ediyorum
-
@james35 kardesim demek ki kazanan arkadaslar daha iyi yazmis ya da dogru yazmistir. Ama ben de senin gibi dusunuyorum. Yani aslinda nerden kaybettigimizi bilseydik ona gore diger sinavlara hazirlanirdik. Ben gercekten hukuk ozelden tek bir yanlis yaptim. Iktisat desen ayni. Muhasebede de son soruyu yapamadim ama ilk 60 puanlik sorulari yaptim. Galiba 10 puandan fazla kesilmis sorularimdan ve muhasebeden elenmisim diye dusunuyorum. Ama puanlar soylenseydi hatamizi bilirdik
-
Çok şükür sınavi kazandık.Tüm kazanan arkadaşları tebrik ederim.Darısı mülakata inşallah
-
Başarılı olan arkadaşları tebrik ederim. Başarılı olamayan arkadaşların üzüntüsünü paylaşıyorum, hakkınızda hayırlısı olsun.
-
Klasik sinavlari Kazanan arkadaslar soyleyebilirmi lutfen sorulari kisa kisami cevapliyosunuz yoksa oldukca ayrintili mi kitap bilgilerini aynen yazmaya mi calisiyosunuz yoksa kendi yorumunuzu ekliyo musunuz ? Gercekten cok merak ediyorum bizde onumuzdeki sinavlarda ona gore yol cizelim
-
Sınavı iyi geçip de kazanamayan arkadaşlar itiraz etseniz belki sonuç alırsınız, ilk duyuruda 5 günlük süre vardı yanılmıyorsam
Sınavi kazanan biri olarak özel hukuk özelllikle bildiğim ne varsa yazdım. Tanım sorularinda bile acente, dürüstluk vs de neredeyse birer sayfa yazmistim. Bunlar sayesinde mi geçtim bilmiyorum tabi.
-
23 kişilik alım için 48 kişi yazılı sınavı geçmiş, artık listeleri paylaşmıyoruz bu konuda tepki aldık, kazanan arkadaşlarımızı tebrik ederiz. Forumda birbirimizi görmeden saygı, sevgi duyduğumuz arkadaşlardan da kazananların olması bizi ayrıca mutlu etti.
-
kazananları tebrik ederim.benim ilk yazılı sınavımdı fazlada hazır değildim olmadı hayliyle.Allah gönlünüze göre versin
-
Başaramıyorsak yeterince iyi değiliz demektir. Buna inandırmaya çalışıyorum kendimi. Çok çalışıyorum ve Allah çalışanın karşılığını verir diye ümit ediyorum. Yıldığım yorulduğum umutsuzluğa kapıldığım oluyor. Ama kamuda bilgili gerçekten hak eden insanların olması gerekliliğine inanarak daha çok çalışıyorum. İnşallah bir gün karşılığını alırım.
-
Arkaşlar kazananlar listesi nasıl oluşturmuş ? Bakıyorum soyadı sıralı değil aday no sıralı değil başarı sırası olduğuna dair bir ifadede mevcut değil bilen var mı ? acaba
-
@james35 bunu bende merak ediyorum kazanan arkadaşlar bilgi verirse iyi olur.kazanan arkadaşları tebrik ederim
-
@gzdual ben başarı listesi olabileceğini düşünüyorum, Gtb de genel olarak liste başarı listesine göre oluşturuluyor.