26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani
-
@frustration kardeşim sağolasın.Muhasebenin son sorusu hariç iyi geçmişti sınav.Son soruyuda boş bırakmadım.Yapmaya çalıştım.Olmayacak gözüyle bakıyordum.Olunca çok sevindim.İnş mülakatda iyi geçer.İnş daha iyileri sizlerin olur.
-
Sınavı kazanan arkaşları tebrik ederim. Bişey merak ediyorum.Muhasebenin son sorusunu işletme muhasebesine uygun mu yaptınız ? Bilmeyenlerin yaptığı gibi bişeyler yazmaya çalışan yada boş bırakanlar oldu mu?
-
Son soruyu üniversitedeki sınavlarımda olduğu gibi doldurdum.Şirket karlarını matematiksel bulmaya çalışıp yevmiyelerinin kapanış kayıtlarını yaptım.Bilmiyordum bu soru tarzini sadece boş bırakmak klasik sınavda zararlı olacağı için doldurdum.Ancak o soru pek puanlamada önemli olmadığını genel başarıya göre muhasebeye de belli puan verildiği kanısındayim.Yoksa beni almazlardi
-
@Rawls cevap için teşekkürler bende elimden geldiğince yazdim boş birakmak istemedim ama nasip olmadı
-
@ziraikazanç vardır bi hayır diyelim kardeşim inşallah emeklerin boşa gitmez daha iyi yerler olur
-
Eski alımlarda sınav sonuçlarıyla birlikte mülakat tarihleride paylaşılmıştı.İnş çok gecikmez mülakatlar.
-
Arkadaşlar ziyaret için aramaya başlamışlar.
-
@kralex ziyaret derken ev ziyareti mi yapacaklarmis
-
@kralex beni de aradılar ama sonradan gördüm
-
Öyle bir şey ben daha aranmadım.
-
Arkadaşlar ben de aranmışım sonradan gördüm, bu ziyaretler evde mi oluyor nasıl oluyor bilgi verir misiniz?
-
Beni dün aradılar güvenlik ve arşiv soruşturması için sitedeki formu doldurup ayın. 20 sine kadar doldurmamı istediler sizde doldurun ve teslim edin ev görüşmesi için tekrar aranacağımı söyleyip adres teyidi yaptı
-
Daha bir hafta 10 Gün sonra ev görüşmesi başlanır dedi arayan bayan zaten dediğiniz gibi bi iki gün önce arayıp tarih ve saati beraber kararlastiriyoruz
-
Vay be GTB de mi ev ziyareti yapıyormuş şaşırdım. Ev ziyareti bana pek anlamlı gelmiyor her nedense neyse prosedür diye düşünüyorum.
-
10 güne başlıyor ziyaretler.Bakalım nasıl olacak
-
arkadaşlar acaba kurumdan aranan oldumu ? ya da güvenlik soruşturması kaç gün daha sürecekmiş bilgisi olan ?
-
@bambam beni önümüzdeki hafta ev ziyareti için aradılar dün öğle saatlerinde
-
Görüşmeler mülakat gibi mi oluyor yoksa sohbet havasında mı geçiyor ? nasıl hazırlanmalıyız bilen var mı?
-
Beni niye aramadilarki ya ev ziyareti sohbet havasinda geciyor diye soylemisti ki ordaki kadın
-
Arkadas baska aranan varmi bi benimi aramadilar ?