26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani
-
Muhasebedeki 40 puanlik sorudan fena patladik . Hayirlisi olsun...
-
Muhasebedeki 40 puanlık soruya kadar halay çekerek gidiyordum geçmiş olsun herkese
-
Hukuktaki eksikliğimi muhasebe ve iktisat maliyeden tamamlarım derken muhasebe süpriz yaptı
-
muhasebe 5.soru benzeriyle karsılasan oldumu ? karsılasan olduysa çözümlerini gördümü
-
Güvendiğim dağlara kar yağdı
-
Muhasebelere geldik
-
İlk üç oturum fena değildi ama muhasebe duman etti. Girdiğim salonunda ki görevli sonuçların üç haftaya açıklanacağını söyledi, bakalım inşallah hepimiz için güzel bir sonuç olur.
-
@sofokles 3.sınıfta mi girdin bizim sınıftaki de öyle dedi ama inandırıcı gelmedi bana başka sınıflarda da öyle denildiyse başka
-
@Berhava 11.sınıfta girdim, iki farklı sınıfta söylenmiş olması güzel.
-
Arkadaşlar sadece muhasebeden kötü geçtiyse sorun etmeyin o kadar. Zor olan grupta puanlama yaparken daha musamahalı olduklarını söyledi gözetmen arkadaş
-
@mustafakeser bizim gözetmen öyle bişey demedi bende mantıksız geldi diye yaptıklarımı sildim
-
Bizim gozetmen ocakta butun asamalar bitmis olacak sekilde ayarlandigini soyledi. Mulakatlarin aciklanmasi da dahil.
-
Maliye ve ekonomi ve kamu hukuku bölümü kolay,özel hukuk orta düzey,muhasebe ise zordu.Muhasebenin şirket birleşmesi sorusu yeterlilik sınavlarında bile çıkan sorulardan zordur.
-
40 puanlık bir muhasebe bölümü yapanları 50 puana tamamlayacaklarını sanmıyorum. Şayet bu kadar iyi niyetli olsalar kpss müfredatında olmayn yeterlilik düzeyinde bir muhasebe sorusu sorup o soruyu da 40 puan yapmazlardı heralde. Diğer üç oturuma yazık oldu yanarım da ona yanarım...
-
Mülakata 92 kişi kalması gerekiyor.Eğer 92 kişiyi mülakata bırakacaklarsa muhasebede biraz esnek davranabilrler.Esnek davranmazlarsa sgk müfettişliği gibi 25 kişi anca kalır mülakata.
-
@kralex böyle bir zorunluluk yok hocam. Alım sayısı kadar kişinin mülakata kaldığı sınavlar oldu, bundan sonra da olacaktır. Alım sayısının 4 katı kazanacak diye ısrar etmiyorlar.
-
@kralex 26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani içinde söyledi:
Mülakata 92 kişi kalması gerekiyor.Eğer 92 kişiyi mülakata bırakacaklarsa muhasebede biraz esnek davranabilrler.Esnek davranmazlarsa sgk müfettişliği gibi 25 kişi anca kalır mülakata.
-
Bende biliyorum zorunu olmadıklarını.Ben yapamdım şirket birleşmesi sorusunu.O yüzden elenmek istemiyorum.En azından umutla beklemek istiyorum ama hayırlısı diyelim
-
Ne yaparlarsa yapsınlar da çok geç açıklamasınlar yeter.Önümüzü görelim bari aklımızdan çıksın
-
Geçen sene sınavdan 10 gün sonra açıklamışlar.