26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani
-
Rekabette antrenman yaptık sıra burda
-
Bu ileti silindi! -
Kaldı 3 Gün sınava.Bu başlıkta pek ses seda göremeyince şaşırıyorum.Istenmeyen bi meslek mi acaba bu diye
-
Bu mesleğin istenmemesi saçma olur, her anlamda teftiş personeli olmak isteyen kişilerin büyük azimle çalışması gerekir. Her zaman söyledim yine tekrarlayayım Sayıştay Denetçilikten sonra en ideal kariyer mesleklerden bir tanesi.
-
@Rawls ne iş verirseniz yaparım modundayım sınavın zorluğu ortada bakalım ne olacak
-
Zor bir sınav olmasını bekliyorum. Umarım yaparız bişeyler. Muhasebe korkutuyor beni:)
-
@Rawls Belki de insanlar pusuya yatmış çalışıyorlardır .
-
Özel Hukuk:
1- Kooptasyon nedir, yarışan sorumluluk nedir, sübjektif iyi niyet nedir, makbuz senedi nedir?
2- Sebepsiz zenginleşme davası hakkında bilgi veriniz, şartları, oluşma şekli, açılamayacağı halleri belirtiniz?
3- Paylı mülkiyet, müşterek mülkiyet ve el birliği halinde mülkiyet nedir, karşılaştırarak açıklayınız?
4- Şirketler bilginize göre şirketlerin tasnifini yapınız?
5- İmtiyazlı oy sahibi kurulu hakkında bilgi veriniz, şirket ortağının sermaye borcunu yerine getirmemesi sonucu uygulanacak yaptırımı yazınız?Geçen yıl en zor gelen kısım özel hukuk imiş, bu yılda aynısı olur mu bilinmez?
-
Muhasebe kayıtlarında hesap kodlarını istiyorlar mı bazılarını karıştırıyorum.
-
@Agor ona şüphe yok pusuda yatmak iyidir sessiz sedasiz götürürler sınavı
-
@Rawls Millet ders çalışmaktan buraya bir şey yazmaya zaman bulamaz ki, millet şu an eksikleri kapatmaya çalışıyordur
-
sınavda cmk oldugunu bile yeni ögrendim ne çalısması
-
@arthur-smithes sayende ben de öğrendim sağ olasın
-
@anaksimandros ahahahaha
-
Sınava kalemide biz götürüyoruz bakın ona da dikkat
-
@Rawls ösym den aldıgım kalemler bir işe yarayacak ilk defa
-
Sınava hiç hazir degilim butun arkadaslara basarilar..
-
Telefon cüzdan sigara falan sokmamıza izin veriyorlar mı arkadaşlar sınava?
-
@Blancpain telefon zor da sigara cüzdan kart falan sıkıntı olmaz.
-
Sadece kimlik gerek dimi başka biseye gerek yok.Yola çıkmadan bi sormak istedim